Άρης: Αυτά ισχύουν για τη κάρτα φιλάθλου

Διευκρινήσεις απο τον Ερασιτέχνη για την εξασφάλιση εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Άρης: Αυτά ισχύουν για τη κάρτα φιλάθλου | to10.gr

Ο Ερασιτέχνης Άρης αναφέρθηκε στη κάρτα φιλάθλου, η διάθεση της οποίας συνεχίζεται με σκοπό την ενίσχυση του Α. Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ, η οποία είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση εισιτηρίου για αγώνες της ομάδας στη Super League.

Η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ δεν πρέπει να συγχέεται με τη σχετική προ ετών κίνηση της Πολιτείας για είσοδο στις αθλητικές διοργανώσεις. Είναι μία κίνηση που έγινε με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα ισχύσει η υποχρεωτική κατοχή της Κάρτας Φιλάθλου είναι αυτός της 5ης αγωνιστικής της Super League, με την Α.Ε.Λ. (Σάββατο 28/9), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από την περασμένη Τρίτη (17/9), οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Φιλάθλου και ηλεκτρονικά, μέσω της VIVA, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Η Κάρτα Φιλάθλου στοιχίζει 10 ευρώ και θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την περίοδο 2019-20.

Τρόποι αγοράς:

-Από τα γραφεία του Α.Σ: Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 154 τηλ. 2310-326.619, Δευτέρα – Παρασκευή από 10.00 μέχρι 18.00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

–Ηλεκτρονικά μέσω της VIVA.

* Για την αγορά της Κάρτας Φιλάθλου, απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

* Οι φίλοι του ΑΡΗ πρέπει να έχουν την Κάρτα Φιλάθλου μαζί τους κατά την αγορά του εισιτηρίου της εκάστοτε αναμέτρησης. Εφόσον την έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά, μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους και με τη σχετική εκτύπωση – απόδειξη αγοράς.

* Υπενθυμίζεται ότι είναι καλό οι φίλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν έγκαιρα την Κάρτα Φιλάθλου, είτε ηλεκτρονικά, είτε από τα γραφεία του Α.Σ., ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός όσο πλησιάζει ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο