Κούης: «Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για το καλό του Άρη»

Κούης: «Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για το καλό του Άρη»

Για το πόστο του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη που ανέλαβε, μίλησε ο εμβληματικός πρώην παίκτης των κίτρινων.

Μετά τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη, και ο Ντίνος Κούης έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου του Α.Σ. Άρης, που διεξήχθη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο.

Για τη συμμετοχή του στη διοίκηση του Α.Σ. Άρης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και τον πρόεδρο. Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε ένα συμβούλιο. Δέχτηκα την πρόταση με μεγάλη ευχαρίστηση.

Με την ενότητα που υπάρχει στη διοίκηση μπορούμε να μειώσουμε και να σβήσουμε τα προβλήματα, ώστε ο Άρης να επανέλθει. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για το καλό της ομάδας».

Για τα χρέη: «Δεν είναι μόνο ο Άρης. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί για όλους. Υπάρχουν επαφές και με άλλους συλλόγους. Έχει ωριμάσει στην Πολιτεία ότι αυτό το πρόβλημα πρέπει να λυθεί. Γίνονται κινήσεις και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις όσον αφορά αυτή τη συζήτηση.

Εδώ θέλω να πω κάτι, γιατί ορισμένοι ρίχνουν λάσπη στον σύλλογο. Ακούω για εκατομμύρια χρεών αλλά δεν είναι έτσι. Πάνω από το 60% των ποσών που ακούγονται είναι πρόστιμα και προσαυξήσεις. Δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Ο Άρης θα κάνει αυτό που πρέπει. Το Δημόσιο δεν έχει χάσει ούτε ευρώ από τον Ερασιτέχνη».

Για τα περσινά έσοδα από ΠΑΕ και ΚΑΕ: «ΠΑΕ και ΚΑΕ δίνουν τα κύρια έσοδα του Α.Σ. Από την ΠΑΕ έχουμε γνώση ότι λάβαμε όλες τις εκκαθαρίσεις μέχρι και την προηγούμενη σεζόν. Από την ΚΑΕ έχουμε λάβει μέχρι την σεζόν 2017-18 και αναμένουμε εκείνες της περσινής σεζόν, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ποσοστά που έχουμε να παίρνουμε από την ΚΑΕ. Λεφτά δεν πήραμε αλλά είναι κάτι που θα δούμε ενδοοικογενειακά».

Για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες: «Στόχος είναι να βγάλουμε δικά μας παιδιά, όπως παλιά. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον κάποιων παιδιών για να ακολουθήσουν την ίδια πορεία. Θα είναι καλό για τον σύλλογο, αγωνιστικά και οικονομικά.

Θα μπω και εγώ λίγο σε αυτό το κομμάτι, με την εμπειρία που έχω και από την δική μου ακαδημία. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να βγάλουμε έστω και έναν παίκτη. Τα τελευταία χρόνια ο Άρης δεν το έχει καταφέρει αυτό».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση. Το κάνουν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι. Θα μπορούσε να ονομαστεί και κάρτα Αρειανού. Είναι κάρτα που παίρνει ο Αρειανός με το πρώτο εισιτήριο της χρονιάς.

Αυτό γίνεται σε συνεργασία με την ΠΑΕ και αφορά έσοδα προς τον Α.Σ. Είναι κάτι απαραίτητο για το ποδοσφαιρικό μας γήπεδο και κοστίζει μόνο 10 ευρώ. Είναι ένα αρκετά καλό έσοδο για να διαχειριστούμε ένα ποσό που θα μας βοηθήσει στις κινήσεις μας. Παρακαλώ όλο τον κόσμο να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια».

Για τη συνεργασία με ΠΑΕ και ΚΑΕ: «Με την ΠΑΕ έχουμε κάνει πολλές επαφές πριν αποφασίσουμε να βγούμε μπροστά, όπως έπρεπε να γίνει. Χωρίς τη βοήθεια της ΠΑΕ ο Α.Σ. είναι δύσκολο να συντηρείται σε ένα καλό επίπεδο.

Έχουμε αδελφικές σχέσεις και πολύ καλή χημεία. Για την ΚΑΕ έχω μιλήσει με τον κ. Γουλιέλμο μετά την άρση των ban. Θα οικοδομήσουμε σχέση εμπιστοσύνης με βάση την ειλικρίνεια και την αγάπη για τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ