Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Eνα ακόμα ρεκόρ στον 5ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο 5ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που συγκέντρωσε 8.000 δρομείς οι οποίοι έτρεξαν για τις Χαμένες Πατρίδες.

Eνα ακόμα ρεκόρ στον 5ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης | to10.gr

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο 5ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που συγκέντρωσε 8.000 δρομείς οι οποίοι έτρεξαν για τις Χαμένες Πατρίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρα από την εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου στα 2,5, 5 και 10 χιλιόμετρα, ο αγώνας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, πέτυχε ένα ακόμα ρεκόρ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι προσωπικές φωτογραφίες των δρομέων είναι έτοιμες και διατίθενται δωρεάν σε λιγότερο από μία εβδομάδα!

Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα με χρονομέτρηση (10χλμ. & 5 χλμ. ) μπορούν να αναζητήσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο παρακάτω link της ENERGY photos, πληκτρολογώντας στο κουτάκι της αναζήτησης το προσωπικό τους bib number.

https://www.energyphotos.gr/2019/Road/Nea-Smyrni-Historic-Run

Με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων οι φωτογραφίες θα υπάρχουν και στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης, στην καρτέλα του κάθε δρομέα, με τυπωμένο το όνομα και τον επίσημο χρόνο του συμμετέχοντα.

Η σελίδα της διοργάνωσης είναι:

https://www.neasmirnihistoricrun.gr/

Η Οργανωτική Επιτροπή με τον Πρόεδρο της Βαγγέλη Χατζατουριάν, ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους!

Στο πλαίσιο του αγώνα βραβεύτηκε ο φωτογράφος Φώτης Καζάζης ενώ τις απονομές έκαναν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρης Μισαηλίδης, η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου και η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν.

Τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.neasmirnihistoricrun.gr/ &

https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/