Χριστούγεννα : Τα απόλυτα δώρα για τους λάτρεις των σπορ! (pics)

Χριστούγεννα : Τα απόλυτα δώρα για τους λάτρεις των σπορ! (pics)

To10.gr σας παρουσιάζει τα 24 πιο ψαγμένα δώρα, που μπορείτε να κάνετε τα Χριστούγεννα σε φίλους και συγγενείς που δηλώνουν φανατικοί του αθλητισμού και των σπορ!

Μπορεί να διανύουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα σπορ πρέπει να… πάνε πίσω. Άλλωστε το κοινό που λατρεύει τον αθλητισμό παγκοσμίως είναι τεράστιο κι έτσι ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε σε γιορτές μέρες, μπορούμε κάλλιστα να συνεχίσουμε να έχουμε «άρωμα αθλητικό» στη ζωή μας.

Επειδή άπαντες θα έχετε όλο και κάποιο συγγενή ή φίλο στον περιβάλλον σας που θα γουστάρει πολύ τον αθλητισμό, γιατί να μην του κάνετε ένα δώρο με στυλ… αθλητικό;

To10.gr έψαξε και βρήκε μερικά πρωτότυπα, ευφάνταστα, αλλά και χρήσιμα gadgets που θα γεμίσουν χαρά τους αγαπημένους σας που λατρεύουν τα σπορ.

Απολαύστε τα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

1. Stocking fillers – Chocolate tennis balls
Τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε με… γλυκό τρόπο τον κατάλογό μας, από αυτά τα μπαλάκια τένις φτιαγμένες από λαχταριστή σοκολάτα; Αφοπλιστικά νόστιμες, τι άλλο να ζητήσει ένας γλυκατζής λάτρης των σπορ; Τιμή 13,5 ευρώ.

2. Scimitar Xmas Elf Cycling Jersey
Εάν αγαπάτε την ποδηλασία και θέλετε να ασχοληθείτε με αυτή ακόμη και μέσα στις γιορτές, ιδού αυτή η ειδική ποδηλατική στολή Ελφ. Θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και άπαντες να στρέψουν το βλέμμα τους επάνω σας. Τιμή 33 ευρώ.

3.Under Armour AlterEgo Compression Shirt
Για τους λάτρεις των σπορ και των υπέρ ηρώων, προτείνουμε αυτά τα εντυπωσιακά μπλουζάκια από διάφορους χαρακτήρες κόμικ και ταινιών φανατασίας. Είτε σας αρέσει ο Νταρθ Βέιντερ (είναι της μόδας καθώς αυτές τις μέρες παίζεαι το νέο Star Wars), ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν, ο Χαλκ, αλλά και άλλοι, μπορείτε να κάνετε το σπορ που σας αρέσει και να τονίσετε το καλογυμνασμένο κορμί σας. Τιμή 66 ευρώ.

4. Beats by Dre Powerbeats3 Wireless Bluetooth Headphones
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σας συμβεί κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, είναι να μπλεχθείτε με καλώδια. Με αυτά τα εξαιρετικής ποιότητας που προτείνει ο Βρετανός πυγμάχος Αντονι Τζοσουά, θα είστε άνετος ώστε να εκτελέσετε όποια άσκηση επιθυμείτε. Τα ακουστικά «αγκαλιάζουν» ανεπαίσθητα το πίσω μέρος του λαιμού σας και συνδέονται μέσω bluetooth. Τιμή 186 ευρώ.

5. Emoji golf balls
Για όσους αρέσκονται στο γκολφ και τα emojis, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο. Οσοι μάλιστα κουραστήκατε να χάνετε τη βαρετή κλασική λευκή μπάλα στα αχανή γήπεδα του αθλήματος, γιατί να μην προσθέσετε λίγο χρώμα και χιούμορ; Τιμή 9 ευρώ.

6. Laundry basketball
Εάν είστε γονιός του οποίου τα παιδιά γουστάρουν το μπάσκετ, ή αρέσει σε εσάς τους ίδιους να συγκεντρώνετε τα ρούχα προς πλύση με έναν αστείο τρόπο, τότε αυτό είναι ένα χιουμοριστικό, αλλά και πρακτικό δωράκι. Τιμή 10 ευρώ.

 

7. Technogym Wellness ball
Αν θέλετε να ενισχύσετε τον «πυρήνα» του σώματός σας, να βελτιώσετε την ισορροπία σας και να ασκήστε ενώ βρίσκεστε στο γραφείο σας, η Μπάλα Ευεξίας είναι ό,τι καλύτερο για εσάς. Το κάτω μέρος της σφαίρας είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής πυκνότητας για μεγαλύτερη σταθερότητα και για να αποφευχθεί η περιστροφή της, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερη ασφάλεια. Και στην κάτω πλευρά χρησιμοποιείται ένα ειδικά αναπτυγμένο υλικό για την αποφυγή ολίσθησης.Τιμή 293 ευρώ.

8. Andrew James infusion water bottle
Οτιδήποτε εκτός από ένα απλό παγούρι. Αυτό το προϊόν σας επιτρέπει να δώσετε γεύση στο νερό σας, προσθέτοντας για παράδειγμα, φρούτα μέσω του «πυρήνα» του. Γευστικό και υγιεινό νερό! Τιμή 9,5 ευρώ.

9. Arsenal Dog Christmas Jumper
Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά περίεργα προϊόντα που διατίθενται από τις μπουτίκ των αθλητικών ομάδων. Η Αρσεναλ όμως το πήγε ακόμη παραπέρα, καθώς έχει προβλέψει Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες για σκύλους! Τιμή 17 ευρώ.

10. Cavendish rugby washbag
Εάν ο αποδέκτης του δώρου σας αγαπάει το ράγκμπι, αλλά και την υγιεινή, τότε αυτή η τσάντα πλυσίματος είναι ένα πολύ χρήσιμο δωράκι. Τιμή 22 ευρώ.

11. Sports quiz after dinner game
Εάν η οικογένειά σας ή η παρέα σας αγαπάνε τα σπορ, τότε μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γιατί να μην δοκιμάσετε την πρόκληση αυτού του διασκεδαστικού επιτραπέζιου παιχνιδιού ερωταπαντήσεων γύρω από τον αθλητισμό; Τιμή 17 ευρώ.

12. BBQ tools golf bag
Μπορεί λόγω κρύου το μπάρμπεκιου να μην ενδείκνυται τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, ωστόσο μπορείτε να προετοιμαστείτε από τώρα για τις ηλιόλουστες ημέρες που θα ακολουθήσουν σε λίγους μήνες! Αυτό το πρωτότυπο σετ με εργαλεία μπάρμπεκιου δεν θα αφήσουν κανέναν λάτρη των σπορ ασυγκίνητο και ειδικά αυτούς που αγαπάνε το γκολφ. Τιμή 27 ευρώ.

13. Yoga Block
Η γιόγκα είναι ένα από τα πιο τα πιο αποδοτικά αθλήματα για άντρες και γυναίκες. Το να διατηρείτε το σώμα σας ελαστικό και ανθεκτικό, σας βοηθάει να αποφεύγετε τους τραυματισμούς, αλλά και να έχετε καλύτερες επιδόσεις. Γι αυτό όσοι κάνετε γιόκα προμηθευτείτε άμεσα το πολύτιμο αυτό εργαλείο. 11,5 ευρώ.

14. Star Wars Mitre footballs
Εάν λατρεύετε τoν κόσμο των Star Wars και θέλετε να το συνδυάσετε με τον αθλητισμό, τότε η συγκεκριμένη μπάλα είναι τέλεια για εσάς! Σε σχέδιο Storm Trooper ή Kylo Ren, είναι το ιδανικό δώρο για όσους έζησαν πριν πολύ καιρό, σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρινό… Τιμή 25 ευρώ.

15. Football Popcorn Maker
Για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να το συνδυάσουν με τις… θερμίδες, τότε αυτό το δώρο θα τους ταιριάξει απόλυτα. Σε αυτή τη συσκευή μπορείτε να φτιάξετε απολαυστικό ποπ κορν και παράλληλα να το… βαφτίσετε μέσα στον αθλητισμό, διώχνοντας κάθε ενοχή για τα κιλά που σίγουρα βάλετε! Τιμή 32 ευρώ.

16. PuttOUT
Τελειοποιήστε τις δεξιότητές σας από την άνεση του σπιτιού σας! Αυτό το πανέξυπνο gadget, επιστρέφει την μπάλα πίσω σε σας στην ίδια απόσταση που θα τη στέλνατε με εάν βρισκόασασταν σε ένα κανονικό γήπεδο γκολφ. Επίσης μπορεί να χωρέσει και στην ειδική τσάντα που χρησιμοποιούν οι λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος. Τιμή 22,5 ευρώ.

17. Chelsea Star Penguin with Flashing Nose
Να μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Για τους μικρούς φαν της Τσέλσι, αυτός ο πιγκουίνος με τη φωτεινή μύτη θα προκαλέσει αναμφίβολα το θαυμασμό τους. Τιμή 9 ευρώ.

18. Crystal Palace Eagle Wine (mixed case of 12)
Ξεχάστε τα τετριμμένα γαλλικά κρασιά. Εφόσον είστε οπαδοί των σπορ, προτιμήστε το κρασάκι της Κρίσταλ Πάλας. Λευκό ή κόκκινο, απολαύστε το με το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τιμή 203 ευρώ (η 12άδα).

19. Everton 1878 Leather Gloves
Μπορεί ο τερματοφύλακας της Εβερτον να προτιμήσει τα αθλητικά γάντια της Εβερτον, ωστόσο στον προπονητή Σαμ Αλαρνταϊς που βρίσκεται στον πάγκο θα πηγαίνουν… γάντι! Τιμή 57 ευρώ.

20. Liverpool LFC Rubber Duck
Κοντράρει σε γραφικότητα την πιτζάμα σκύλου της Αρσεναλ, αλλά θα το προτείνουμε. Κι αυτό γιατί αν ποτέ κατασκευαζόταν λαστιχένιο παπάκι που θα έφερνε στο… τούτο του Γιούργκεν Κλοπ τότε θα ήταν ακριβώς έτσι! Με γυαλιά που ίδια με τους εκκεντρικού Γερμανού τεχνικού είναι ένα δώρο που οι φανατικοί του Κλοπ θα λατρέψουν! Τιμή 5,64 ευρώ.

21. Manchester City Shark Team T-Shirt
Η φετινή Μάντσεστερ Σίτι κατασπαράζει όποιον αντίπαλο βρίσκει μπροστά της! Με 15 σερί νίκες έχει διαλύσει το σχετικό ρεκόρ της Premier League, το συγκεκριμένο T-shirt έρχεται να απεικονίσει την απόλυτη κυραρχία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Αγγλία. Τιμή 23 ευρώ.

22. Manchester United Personalised Paul Pogba Signature Framed Photo
Οι φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα είναι πολλοί και το συγκεκριμένο δώρο θα αρέσει σε πολλούς. Υπογεγραμμένη αφίσα σε κάρδο του σταρ των κόκκινων διαβόλων Πολ Πογκμπά, μπορείτε να ζητήσετε να γραφτεί ό,τι μήνυμα κάνετε κέφι. Τιμή 34 ευρώ.

23. Stoke 3-dart set in leather case
Προκειμένου η Στόουκ να τιμήσει τον γεννημένο στην Φιλ «The Power» Τέιλορ (θεωρείται ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του darts) εξέδωσε αυτή την πολή όμορφη συλλογή. Τιμή 7,5 ευρώ.

24. Playertek Vest GPS
Οι ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών, προχωρημένοι ή μη, μπορούν τώρα να παρακολουθήσουν κάθε κίνησή τους στον αγωνιστικό χώρο χάρη σε αυτό το gadget. Το γιλέκο χρησιμοποιούν επίσης επαγγελματικοί σύλλογοι, ελέγχοντας τους αθλητές τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των παιχνιδιών. Τιμή 170 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ