Σαρωτικός ο Ολυμπιακός: 4/4 κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός: 4/4 κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αντιμετωπίσει τέσσερις φορές φέτος τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδια του Ερασιτέχνη και έχουν θριαμβεύσει και στα τέσσερα παιχνίδια – Νίκες σε βόλεϊ γυναικών, ανδρών, πόλο ανδρών και μπάσκετ γυναικών.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής νίκησε με 3-1 σετ την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Volleyleague και διεύρυνε στο «4 στα 4» το εντυπωσιακό σερί του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι δύο σύλλογοι τη φετινή σεζόν έχουν κοντραριστεί 4 φορές σε αθλήματα του Ερασιτέχνη, με τον Ολυμπιακό να έχει το απόλυτο. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν αναμετρηθεί με τους Θεσσαλονικείς σε μπάσκετ γυναικών, πόλο ανδρών, βόλεϊ ανδρών και σήμερα στο βόλεϊ γυναικών.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν στη φετινή σεζόν ήταν στο μπάσκετ γυναικών στις 19 Οκτωβρίου, όταν οι Ερυθρόλευκες υποδέχθηκαν την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική της Α1. Τότε, οι νταμπλούχες Ελλάδας είχαν κερδίσει με 83-40.

Επόμενο άθλημα που κοντραρίστηκαν οι Πειραιώτες με την ομάδα της συμπρωτεύουσας ήταν στο πόλο ανδρών στις 26 Οκτωβρίου. Ο Ολυμπιακός είχε  υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Α1 και είχε κερδίσει εύκολα με 20-5.

Η τρίτη φορά που συναντήθηκαν φέτος ήταν πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για το βόλεϊ ανδρών. Μια ακόμα φορά, όμως, που ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πολύ εύκολα. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είχε κερδίσει με 3-0 σετ για την 1η αγωνιστική της Volleyleague. Σε ένα ματς, επανάληψη των περσινών τελικών.

Σήμερα, οι δύο σύλλογοι κοντραρίστηκαν στο βόλεϊ γυναικών, στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Ρέντη Μελίνα Μερκούρη. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά οι παίκτριες του Ολυμπιακού ανέτρεψαν τα δεδομένα και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη.

Τέσσερα στα τέσσερα για την ομάδα του Πειραιά, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο σύλλογοι θα κοντραριστούν την ερχόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για το χάντμπολ!

Αναλυτικά:

MΠAΣKET ΓYNAIKΩN. OΛYMΠIAKOΣ-ΠAOK 83-40 (2 AΓΩNIΣTIKH) 19/10/2019
ΠOΛO ANΔPΩN. OΛYMΠIAKOΣ-ΠAOK 20-5 (5H AΓΩNIΣTIKH) 26/10/2019
BOΛEI ANΔPΩN. ΠAOK-OΛYMΠIAKOΣ 0-3 ΣET (1H AΓΩNIΣTIKH) 4/11/2019
BOΛEI ΓYNAIKΩN. OΛYMΠIAKOΣ-ΠAOK 3-1 ΣET. (4H AΓΩNIΣTIKH) 10/11/2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ