Στη Λήμνο εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης

Οι φίλοι της ομάδας έχουν την ευκαιρία να γραφτούν στον Ερασιτέχνη και όχι μόνο τις δυο επόμενες μέρες (15-16/11).


Στη Λήμνο εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης | to10.gr

Επίσημη εκπροσώπηση στη Λήμνο θα έχει ο Α.Σ. Άρης αύριο και μεθαύριο (15-16/11), καθώς ο υπεύθυνος για την επικοινωνία με τα μέλη του και συνδετικός κρίκος με τον κόσμο της ομάδας, Χρήστος Βλάχος, θα βρεθεί στο νησί.

Έτσι, οι οπαδοί των κίτρινων που βρίσκονται στην περιοχή μπορούν να γραφτούν στον Ερασιτέχνη ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, να αποκτήσουν την κάρτα φιλάθλου και να αγοράσουν κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ.

Μόνο Ολυμπιακός! Τέλος… Στιγμές της δόξας σου χαρές δικές μας!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι οι φίλοι της ομάδας μας που βρίσκονται στη Λήμνο θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν ως μέλη του Ερασιτέχνη, αλλά και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, όπως και να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου και κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ, το διήμερο Παρασκευής (15/11) – Σαββάτου (16/11).

Ο υπεύθυνος για την επικοινωνία του Ερασιτέχνη με τα μέλη του και συνδετικός κρίκος με τον κόσμο της ομάδας, Χρήστος Βλάχος, θα βρίσκεται στη Λήμνο, με την ευκαιρία του αγώνα της μπασκετικής ομάδας του ΑΡΗ με τον τοπικό Ήφαιστο. Την Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 14:00 και το Σάββατο τις ίδιες ώρες, στο Hotel Diamantidis, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εγγραφούν στον Α.Σ., να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, αλλά και να πάρουν την κάρτα φιλάθλου του ΑΡΗ, όπως και κουπόνια ενίσχυσης για την ΚΑΕ.

Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά δράσεων του Α.Σ., προκειμένου να προσεγγίσει τα μέλη του και τους φίλους της ομάδας γενικότερα, ώστε να έρθουν πιο κοντά στο σύλλογο και ο τελευταίος να έχει μία πιο στενή επαφή μαζί τους».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο