Η δράση του Α.Σ. Άρης στη Λήμνο (pics)

Η δράση του Α.Σ. Άρης στη Λήμνο (pics)

Ο Ερασιτέχνης Άρης βρίσκεται δίπλα στους φιλάθλους της ομάδας και στη Λήμνο.

Η δράση του Ερασιτέχνη Άρη συνεχίζεται και εκτός Θεσσαλονίκης, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται κοντά στους φιλάθλους στη Λήμνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Οι δράσεις του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την προσέγγιση των μελών του και για προσέλκυση των χιλιάδων φίλων του συλλόγου να έρθουν πιο κοντά στον Ερασιτέχνη και όχι μόνο, δεν περιορίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Το τετραήμερο που πέρασε, ο υπεύθυνος για την επικοινωνία του Α.Σ. με τα μέλη του, Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στη Λήμνο, με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Ήφαιστο. Ήρθε σε απευθείας επαφή με τους φίλους του ΑΡΗ στο νησί και επιστρέφει έχοντας επιτύχει εγγραφές νέων μελών στον Ερασιτέχνη, ανανέωση συνδρομών, ενώ διέθεσε και κάρτες φιλάθλου του ΑΡΗ, αλλά και κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ.

Εκτός από τη συνολική ανταπόκριση του κόσμου, το θετικό ήταν ότι μ’ αυτήν την κίνηση πολλά μικρά παιδιά ήρθαν πιο κοντά στο σύλλογο, αφού ένας από τους βασικούς στόχους είναι η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ.

Αυτό το ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη από μία σειρά δράσεων του Α.Σ. για να φέρει και τον εκτός Θεσσαλονίκης κόσμο του ΑΡΗ κοντά στο σύλλογο. Η συνέχεια θα δοθεί στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ, στο Ρέθυμνο (30/11), όπου ο Ερασιτέχνης, μέσω του Χρήστου Βλάχου, θα βρεθεί κοντά στους φίλους του ΑΡΗ στην Κρήτη.

Όσο για τη Θεσσαλονίκη, σύντομα θα ανακοινωθεί αναλυτικά το ωράριο όπου ο οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να γίνονται μέλη στον Α.Σ., αλλά και να ανανεώνουν τις συνδρομές τους, στα γραφεία των μελών στην Οδό Παπαναστασίου. Προς το παρόν, μπορούν να το κάνουν στα γραφεία του Ερασιτέχνη (Αλκμήνης 69), καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 09:30 έως τις 15:30».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ