Η δράση του Α.Σ. Άρης στη Χαλκιδική

Η δράση του Α.Σ. Άρης στη Χαλκιδική

Επόμενες στάσεις η Τρίπολη και η Αθήνα με την ευκαιρία των αγώνων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Α.Σ. Άρης συνεχίζει δυναμικά την προσέλκυση νέων μελών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καθώς και τις ανανεώσεις εγγραφών, με πιο πρόσφατη κίνηση τη χτεσινή (05/02) παρουσία του στη Χαλκιδική.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τον κόσμο της ομάδας, Χρήστος Βλάχος, επισκέφτηκε την Κασσάνδρεια, ενώ θα βρεθεί στην Τρίπολη με αφορμή την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Αστέρα (09/02, 3 μ.μ.) και στη συνέχεια στην Αθήνα για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (13/02).

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:

«Η κιτρινόμαυρη Χαλκιδική αγκαλιάζει τον Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε την Τετάρτη (05/02) στην Κασσάνδρεια και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 29 εγγραφές και μία ανανέωση συνδρομής στον Ερασιτέχνη μέσα σε μόλις λίγες ώρες, με την Κασσάνδρεια να αγκαλιάζει τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και τους φίλους του συλλόγου να έρχονται ακόμα πιο κοντά σ’ αυτόν.

Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ εκτός Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Την Κυριακή 09/02 ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στην Τρίπολη, με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον τοπικό Αστέρα, ενώ από τη Δευτέρα 10/02 μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (πιθανότατα Τετάρτη 12/02 ή Πέμπτη 13/02) θα βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχιστούν οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις συνδρομών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ