Α.Σ. Άρης: Πολλές εγγραφές στη Δράμα, επόμενος σταθμός η Ρόδος

Α.Σ. Άρης: Πολλές εγγραφές στη Δράμα, επόμενος σταθμός η Ρόδος

Ο αριθμός μελών του Α.Σ. Άρης αυξάνεται διαρκώς με τις δράσεις που οργανώνει αδιάκοπα σε όλη την Ελλάδα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη, Χρήστος Βλάχος, επισκέφτηκε η Δράμα με μεγάλη επιτυχία, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή (28/02) θα βρεθεί στη Ρόδο με αφορμή τον αγώνα του μπασκετικού τμήματος με τον Κολοσσό (29/02, 3.30 μ.μ.).

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Αδιάκοπα συνεχίζονται οι εγγραφές στον Α.Σ. ΑΡΗΣ και εκτός Θεσσαλονίκης και την Κυριακή (23/2) ήταν η σειρά της Δράμας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στα γραφεία του Super 3 Δράμας όπου προχώρησε σε δεκάδες εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών στον Ερασιτέχνη. Η κιτρινόμαυρη Δράμα ανταποκρίθηκε μαζικά στο σχετικό κάλεσμα. Πολλοί φίλοι του ΑΡΗ στην πόλη της Μακεδονίας έγιναν μέλη του Α.Σ. και ήρθαν έτσι ακόμα πιο κοντά στο σύλλογο. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τους ευχαριστεί γι’ αυτήν την ανταπόκριση.

Επόμενη στάση, η Ρόδος. Από την Παρασκευή 28/2 ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη θα βρεθεί στο νησί, με την ευκαιρία του αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον Κολοσσό (Σάββατο 29/2) και για τρεις μέρες οι φίλοι του ΑΡΗ στη Ρόδο θα μπορούν να γίνονται μέλη και να ανανεώνουν τις συνδρομές τους. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ