Α.Σ. Άρης: Ενίσχυση της «Λάμψης» στη μνήμη του Λεωνίδα Παπαδόπουλου

Α.Σ. Άρης: Ενίσχυση της «Λάμψης» στη μνήμη του Λεωνίδα Παπαδόπουλου

Ο Ερασιτέχνης στηρίζει οικονομικά τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντα.

Το τελευταίο «αντίο» είπαν η οικογένεια και οι φίλοι στον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, τον πιστό φίλο του Άρη που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή. Ο Α.Σ. Άρης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του, Λευτέρη Αρβανίτη.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντα αντί στεφανιών θα δωρίσει χρήματα στον τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, αντί στεφανιών, να δοθούν χρήματα για την οικονομική υποστήριξη της “Λάμψης”, συμμετέχει στην ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, με την κατάθεση χρηματικού ποσού.

Σήμερα Τετάρτη (11/03) η οικογένεια του ΑΡΗ αποχαιρέτησε τον πιστό “στρατιώτη” του συλλόγου, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το “παρών” στην κηδεία του έδωσε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ