Δεβετζή: «Εμείς είμαστε μ@@@@@ς που καθόμαστε όλοι σπίτια μας;»

Δεβετζή: «Εμείς είμαστε μ@@@@@ς που καθόμαστε όλοι σπίτια μας;»

Το οργισμένο μήνυμα της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη για τις εικόνες από την λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας.

Την οργισμένη αντίδραση της Πηγής Δεβετζή προκάλεσαν οι εικόνες από την λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, με την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη να τονίζει σε ανάρτησή της στα social media ότι είναι εγκληματικό να μαζεύεται τόσο πολύς κόσμος για να δει από κοντά τη φλόγα και να βγάλει φωτογραφίες. «Εμείς είμαστε μ@@@@@ς που καθόμαστε όλοι σπίτια μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ Πάντως βλέπω μεγάλη ανευθυνότητα από παρά πολύ κόσμο κ αυτό είναι πολύ λυπηρό … όλη μέρα βγαίνουν κ λένε στην τηλεόραση για τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε κ καλά κάνουν να ενημερώνεται ο κόσμος κ κάποιοι το βιολί βιολάκι… ??????

Είναι δυνατόν να συνεχίζεται η λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κ να μαζεύεται πλήθος κόσμου για να δει κ να βγει φωτογραφίες ;;; Τι δεν καταλαβαίνετε;;;Δηλαδή δεν συμμορφώνεστε με τίποτα ;; Δεν θα γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες φέτος πάρτε το χαμπάρι ..

Εμείς είμαστε μ@@@@@ς που καθόμαστε όλοι σπίτια μας ???Ελεος δηλαδή … Σεβαστείτε μια φορά τον εαυτό σας ..κ συνάμα τους γύρω σας …Βουίζουν να παίρνουμε μέτρα ασφαλείας …Κάντε το όλοι …Φτάνει πια με όλους τους ψωνισμένους που αποφάσισαν τώρα να γίνουν διάσημοι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ