Τόκιο 2020: 7 στους 10 Ιάπωνες αμφιβάλλουν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Τόκιο 2020: 7 στους 10 Ιάπωνες αμφιβάλλουν για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Τι έδειξε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ιαπωνία σχετικά με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων...

Μόνο έκπληξη δεν μπορεί να προκαλεί το αποτέλεσμα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία τις προηγούμενες μέρες σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Βάσει των όσων συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα εξαιτίας του κορωνοϊού που έχει εισβάλει κι έχει αλλάξει τις ζωές μας, οι Ιάπωνες ρωτήθηκαν σχετικά με τους Αγώνες και το κατά πόσο πιστεύουν ότι αυτοί θα επηρεαστούν από τον θανατηφόρο ιό.

Σε έρευνα που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, με δείγμα 1.032 ατόμων, το 69,9% των Ιαπώνων απάντησε πως δεν πιστεύει ότι οι Αγώνες θα ξεκινήσουν κανονικά, δηλαδή στις 24 Ιουλίου όπως είναι προγραμματισμένο. Μόνο το 24,5% ήταν αισιόδοξο πως όλα θα γίνουν βάσει σχεδιαγράμματος.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει υπάρξει κάποια διαφοροποίηση με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να εξετάζουν πάντως όλα τα ενδεχόμενα, με κύριο μέλημα να μην τεθεί σε κίνδυνο η ανθρώπινη υγεία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ