Επέστρεψε από το Λονδίνο η εθνική Πυγμαχίας

Επέστρεψε από το Λονδίνο η εθνική Πυγμαχίας

Επέστρεψε την Τετάρτη στην Ελλάδα, η εθνική ομάδα της πυγμαχίας που συμμετείχε στο ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.

Επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα, η εθνική μας ομάδα της πυγμαχίας που συμμετείχε στο… πετσοκομμένο ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.

«Οι πυγμάχοι και οι προπονητές μας είναι αξιέπαινοι και αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας. Αγωνίστηκαν με αξιώσεις, προβάλλουν διεθνώς το υψηλό επίπεδο της Ελληνικής Πυγμαχίας και παράλληλα είχαν την δύναμη να αντιμετωπίσουν ψυχολογικά τις αρνητικές επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημίας, να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να γυρίσουν με εξαιρετικά αποτελέσματα», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΟΠ, Δημητρούλα Νικολάου.

Να θυμίσουμε ότι Νικολέτα Πίτα, Αλέξανδρος Τσανικίδης και Διονύσης Πεφάνης βρίσκεται στο… κατώφλι της Ολυμπιακής πρόκρισης, ενώ οι Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Κυριακή Ασλανίδη που δεν έδωσαν κάποιον αγώνα, περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον της διοργάνωσης. Εκτός Ολυμπιακής πρόκρισης έμιεναν οι Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, Φωτεινή Πλέα, Αλεξέι Λαγκαζασβίλι και Πολυνείκης Καλαμάρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ