Στίβος και Κολύμβηση των ΗΠΑ ζητούν αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων! (pics)

Στίβος και Κολύμβηση των ΗΠΑ ζητούν αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων! (pics)

Οι ομοσπονδίες Στίβου και Κολύμβησης των ΗΠΑ ζητούν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, με τις φωνές πλέον να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Η Δ.Ο.Ε. συνεχίζει να κωφεύει μπρος στα αιτήματα χιλιάδων ανθρώπων, αθλητών και ομοσπονδιών για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο λόγω της ραγδαίας και παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μέχρι πότε όμως; Ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμα και είναι άγνωστο αν είναι εφικτό να κρατήσει αυτή τη στάση η Δ.Ο.Ε. . Καθώς οι φωνές για αναβολή των Αγώνων πληθαίνουν συνεχώς. Καθημερινά.

Οι ομοσπονδίες Στίβου και Κολύμβησης των ΗΠΑ (υπερδύναμης στον παγκόσμιο αθλητισμό), ζητούν ξεκάθαρα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και απαιτούν από την Αμερικάνικη Επιτροπή των Ο.Α. να κάνει ό,τι χρειάζεται για να μην γίνουν οι Αγώνες.

Επισημαίνεται, πως αυτό το αίτημα γίνεται για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός ακόμη περισσότερο σε όλο τον πλανήτη και για να σταματήσει επιτέλους όλο αυτό. Βασικός στόχος είναι η υγεία των αθλητών, όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι ομοσπονδίες στίβου και κολύμβησης των ΗΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ