Διαθεσόπουλος: «Αίτημα για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων τώρα!»

Διαθεσόπουλος: «Αίτημα για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων τώρα!»

Δημόσια έκκληση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο απηύθυνε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με σημερινή (22/3) δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος ζητά εναγωνίως από την πολιτική και αθλητική ηγεσία της χώρας, καθώς επίσης και από την αθλητική κοινότητα της, να πρωτοπορήσουν με το αίτημα για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ υπενθυμίζει δε πως «η Ελλάδα είναι η “ μάνα” του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων».

Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου:

«Με προσωπική μου ευθύνη, ως Πρόεδρος της ΚΟΕ επί 10ετίες, ως Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Fina), ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Len), ως Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας (Comen), ως Μέλος και μάλιστα το αρχαιότερο, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), κάνω έκκληση προς την πολιτική και αθλητική ηγεσία της χώρας, καθώς επίσης και την αθλητική κοινότητα της, η Ελλάδα ως “ μάνα” του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων, να πρωτοπορήσει με το αίτημα της για ΑΝΑΒΟΛΗ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αποδεικνύοντας έτσι, την ευαισθησία και υπευθυνότητα που απαιτείται αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλος ο πλανήτης, με την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού COVID – 19 και τις τραγικές συνέπειες που επιφέρει στη ζωή και την υγεία της ανθρωπότητας.

Ευελπιστώ ότι η έκκληση μου αυτή θα βρει αποδέκτες και “ ευήκοα ώτα”, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κολύμβησης (LEN), Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης (FINA), Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κολύμβησης (COMEN)

Σημείωση: Οι πιο πάνω ιδιότητες μου αναφέρονται αποκλειστική και μόνο για να τονίσω την ευθύνη που προκύπτει από τους θεσμικούς μου ρόλους στον ελληνικό και διεθνή Αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ