Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τι να την κάνει την Επιτροπή Εφέσεων το ποδόσφαιρο; Εχει τον Μπαλτάκο, που είναι μύστης της νομικής επιστήμης.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθελοντικές αιμοδοσίες ανακοίνωσε η ΕΟΦΣΑ

Τη δημιουργία εθελοντικής αιμοδοσίας ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάντμιντον.

Εθελοντικές αιμοδοσίες ανακοίνωσε η ΕΟΦΣΑ | to10.gr

Η ΕΟΦΣΑ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα γίνουν εθελοντικές αιμοδοσίες τις προσεχείς ημέρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας που καλλιεργεί το άθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΦΣΑ

«Η ελληνική ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης των ημερών ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να γίνουν άμεσα κινήσεις ώστε να υπάρχουν εθελοντικές αιμοδοσίες, για τις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει από τα νοσοκομεία.

Τα μέλη του ΔΣ θα κινηθούν άμεσα και με τη συνεργασία των τοπικών Δήμων θα γίνουν το επόμενο διάστημα εθελοντικές αιμοδοσίες.

Παράλληλα αποφασίστηκε να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος για την ομοσπονδία Μπάντμιντον.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε δεν πρέπει να μείνει κανείς αμέτοχος. Πρέπει όλοι να υπακούμε στις εντολές των ειδικών, να μείνουμε σπίτι και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει υπεράνθρωπη μάχη.

Τις ερχόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εθελοντική αιμοδοσία. Καλούμε όλη την οικογένεια του Μπάντμιντον να προετοιμαστεί για να δώσει αίμα»