«Άδειες» εξέδρες στις ΗΠΑ μέχρι το εμβόλιο για την πανδημία

«Άδειες» εξέδρες στις ΗΠΑ μέχρι το εμβόλιο για την πανδημία

Τα πρωταθλήματα της Βόρειας Αμερικής μπορεί να κάνουν σχέδια επιστροφής στη δράση, αλλά το 72% εκείνων που απάντησαν σε δημοσκόπηση του Seton Hall, δήλωσαν ότι δεν θα νιώθουν ασφαλείς να παρευρεθούν στα παιχνίδια μέχρι να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό.

Σε ερώτηση τι θα έκαναν αν τα πρωταθλήματα άρχιζαν ξανά πριν υπάρξει εμβόλιο, το 12% δήλωσε στην σχετική ψηφοφορία ότι θα παρευρεθούν αλλά μόνο αν μπορούσαν να υπάρξουν οι απαραίτητες αποστάσεις. Μόνο το 13% δήλωσαν ότι θα αισθάνονται ασφαλείς.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από το ινστιτούτο Sharkey 6-8 Απριλίου με 762 ερωτηθέντες. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αναφέρθηκε ότι υπερέβη τις 460.000 στις Ηνωμένες Πολιτείες την Πέμπτη με αριθμό θανάτων 16.504.

Το ΝΒΑ έχει ανασταλεί από τις 11 Μαρτίου ακολούθησε γρήγορα το National Hockey, η Major League Baseball και άλλες αθλητικές διοργανώσεις. Ενώ οι Αμερικανοί δήλωσαν ότι δεν βιάζονται να γεμίσουν τα γήπεδα,, το 76% δηλώνει ότι θα παρακολουθήσουν τις εκπομπές που αφορούν τα παιχνίδια με το ίδιο ενδιαφέρον όπως πριν, ενώ μόνο το 16% δήλωσαν ότι θα τους ενδιαφέρει λιγότερο.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Seton Hall, δεν είναι τόσο σίγουροι πως πρέπει να ξεκινήσει και πάλι η σεζόν, καθώς μόνο το 6% δείχνει ότι το NFL πρέπει να αρχίσει όπως είχε προγραμματιστεί, με το 70% να λέει ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να αρχίσει αν χρειαστούν μέτρα προφύλαξης.

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2020,το 84% των Αμερικανών συμφώνησε ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενήργησε σωστά για την αναβολή μέχρι το 2021, ενώ μόνο το 14% πιστεύει ότι ενήργησε πολύ γρήγορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ