Eρασιτέχνης Ολυμπιακός: «Μένουμε σπίτι το Πάσχα για να επιστρέψουμε ασφαλείς»

Eρασιτέχνης Ολυμπιακός: «Μένουμε σπίτι το Πάσχα για να επιστρέψουμε ασφαλείς»

Το μήνυμα των Ερυθρόλευκων για την περίοδο των εορτών, στο οποίο τονίζεται ότι πρέπει να παραμείνουμε σπίτι για το καλό των δικών μας ανθρώπων.

Το Πάσχα θα είναι κάπως διαφορετικό για όλους μας φέτος. Κλεισμένοι αναγκαστικά στα σπίτια μας λόγω του κορωνοϊού, όμως όπως και να έχει αυτό το κάνουμε για να προστατέψουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των εορτών του Πάσχα, τονίζοντας ότι η Ανάσταση του Θεανθρώπου θα μας δώσει δύναμη για να περάσουμε και αυτήν την δυσκολία.

Σε ποστάρισμά του στο instagram ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έγραψε: «Φέτος θα περάσουμε την περίοδο των εορτών λίγο διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει, βάσει της παράδοσης μας. Μένοντας σπίτι, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ασφαλείς στις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας δίνει τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».

Το ποστ των Ερυθρόλευκων

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φέτος θα περάσουμε την περίοδο των εορτών λίγο διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει, βάσει της παράδοσης μας. Μένωντας σπίτι, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ασφαλείς στις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας δίνει τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! 🕯️🏠 🇬🇷 🔴⚪ #olympiacossfp #Olympiacos #happyeaster #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ