Προσοχή στο σανό! Αποχαυνώνει!

Προσοχή στο σανό! Αποχαυνώνει!

Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που στο site της αλήθειας παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τους συμφέρει, σύμφωνα με την αντιολυμπιακή οπτική τους

Στην ισοβαθμία του Χάντμπολ δεν υπάρχει χάρτινος πρωταθλητής. Όλα τα άλλα αθλήματα στα οποία είναι πρώτος ο Ολυμπιακός και σε αρκετά αήττητος, είναι… χάρτινα! Σας μπερδέψαμε; Σας φαίνεται κάτι περίεργο; Αναρωτηθήκατε σε ποια ιστοσελίδα μπήκατε και μήπως πείραξαν οι ζέστες τον… συντάκτη;

Εντάξει, εντάξει… Εξηγούμαστε. Η πρώτη πρόταση δεν είναι δική μας. Είναι το συμπέρασμα που βγάζει ο αναγνώστης αν σπαταλήσει το χρόνο του… σερφάροντας στην ιστοσελίδα ειδικού σκοπού.

Είναι στιγμές που κανείς απορεί. Είναι και άλλες που επειδή πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε, λόγω της πανδημίας και τον φόβο της εξάπλωσης του ιού χωρίς κλιματισμό, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μας επηρεάσουν οι ψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα.

‘Η εκτός αν μερικοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κόσμος που τους διαβάζει, δεν έχει το IQ να καταλάβει ότι η λάσπη που πετάνε έχει συγκεκριμένη πολιτική. Στον… βόθρο λοιπόν η προπαγάνδα συνεχίζεται. Με μεγαλειώδη τρόπο. Παρουσιάζουν τα πράγματα όπως  συμφέρει την άρρωστη λογική  τους, την αντιολυμπιακή οπτική τους.  Κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προσπαθούν να παρουσιάζουν τα δεδομένα όχι ως έχουν αλλά ορμώμενοι μόνο από το μένος τους κατά του Ολυμπιακού.

Ποιο είναι λοιπόν το νέο τους αφήγημα που προκαλεί από μόνο του γέλιο; Ότι ο Ολυμπιακός, θέλει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο χάντμπολ επειδή είναι δεύτερος και πίσω από την ΑΕΚ, τονίζοντας με στόμφο ότι η Ένωση έχει κερδίσει και τα τρία μεταξύ τους ματς φέτος. Ανεξάρτητα βέβαια με το γεγονός ότι τα δύο έλαβαν χώρα στο Κύπελλο και όχι στο πρωτάθλημα. Εντάξει ρε αδερφέ, η δουλειά να γίνεται και η προπαγάνδα να συνεχίζεται.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος που δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει όλα τα πρωταθλήματα να κριθούν στα γήπεδα εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν. Ακόμα και σε αυτά που προπορεύεται στην βαθμολογία, ακόμα και σε αυτά που αγνοεί την ήττα εδώ και καιρό και έχει χάσει το… μέτρημα στις συνεχόμενες νίκες του. Να κριθούν οι τίτλοι στα γήπεδα.

Την ίδια ώρα το «κίνημα της παύλας» τι λέει; Τόσο καιρό κατηγορούσε τους Ερυθρόλευκους ως χάρτινους πρωταθλητές και τώρα που οι θέσεις είναι ξεκάθαρες από αυτούς για την συνέχιση της λίγκας, μιλούν για δεύτερες θέσεις!

Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Στα άλλα  αθλήματα στα οποία είναι μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός,  είναι χάρτινος ο πρωταθλητής, στο χάντμπολ όχι; Όταν σε ένα πρωτάθλημα δεν υπάρχει ξεκάθαρος πρώτος, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και απομένει μεταξύ τους ματς γίνεται να υπάρξει πρωταθλητής έτσι; Στην ισοβαθμία;

Ειλικρινά ποιος να τους πάρει στα σοβαρά. Ποιος να ακούσει αυτό το… πόνημα και να μην γελάσει. Είναι απορίας άξιο πως γράφονται αυτές οι προτάσεις και ανεβαίνουν τέτοια κείμενα, προσπαθώντας ουσιαστικά να αποπροσανατολίσουν στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά το δοκούν.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαροι. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, τα πρωταθλήματα να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και προς την ΟΧΕ η θέση τους ήταν λογική, έχοντας υπ’ όψιν της τις δύσκολες εποχές που περνούμε εν μέσω πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ