Άρης: Στη προπόνηση του τμήματος άρσης βαρών ο Πύρρος Δήμας (pics)

Άρης: Στη προπόνηση του τμήματος άρσης βαρών ο Πύρρος Δήμας (pics)

Ο Ολυμπιονίκης μας και πρόεδρος της Ε. Ο. Α. Β αξιολόγησε τους αθλητές των κιτρινόμαυρων και είχε συζήτηση με τους προπονητές.

Υπο την επίβλεψη του Πύρρου Δήμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του τμήματος της άρσης βαρών του Άρη. Ο χρυσός μας ολυμπιονίκης αντάλλαξε απόψεις πριν την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης με τους προπονητές, Θανάση Ζησιόπουλο και Γρηγόρη Στουπιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Η προπόνηση της Τρίτης (9/6) ήταν ξεχωριστή για το τμήμα Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ, καθώς πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του παγκόσμιου θρύλου και προέδρου της Ε.Ο.Α.Β., Πύρρου Δήμα.

Ο Πύρρος Δήμας αξιολόγησε τους αθλητές του τμήματος, αντάλλαξε απόψεις με το προπονητικό δίδυμο των Θανάση Ζησιόπουλου – Γρηγόρη Στουπιάδη (ο πρώτος είναι και έφορος του τμήματος), και μοιράστηκε τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε απ’ την θέση του διευθυντή προπονητικού σχεδιασμού της Εθνικής των ΗΠΑ, για την πορεία του αθλήματος και τη διεξαγωγή του επερχόμενου πρωταθλήματος.

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης τίμησε και τιμήθηκε με την παρουσία στις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΑΡΗ, δημιουργώντας παρακαταθήκη για στενότερη συνεργασία του συλλόγου με την ομοσπονδία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ