Επαναλειτουργεί το Aris Fitness & Sports – δείτε την απαραίτητη βεβαίωση (pic)

Επαναλειτουργεί το Aris Fitness & Sports – δείτε την απαραίτητη βεβαίωση (pic)

Όλα τα μέτρα προφύλαξης που έχει θεσπίσει η Πολιτεία θα εφαρμόσει το γυμναστήριο του Α.Σ. Άρης.

Τις πύλες του μετά από μήνες ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι το Aris Fitness & Sports.

Το γυμναστήριο του Α.Σ. Άρης θα λειτουργήσει ξανά από την ερχόμενη Δευτέρα (15/06) με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όσοι επισκέπτονται το γυμναστήριο υποχρεούνται να έχουν μαζί τους ιατρική βεβαίωση – μπορείτε να τη δείτε εδώ (https://arisac.gr/wp-content/uploads/vevaiosi1.jpg) – υπογεγραμμένη από γιατρό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των κίτρινων αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το γυμναστήριο του συλλόγου, ARIS Fitness & Sports, θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα 15/6.

Το γυμναστήριο του ΑΡΗ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 έως τις 20:00, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Πολιτεία και τις υγειονομικές υπηρεσίες, Γι’ αυτόν το λόγο, ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση των φίλων μας που θα γυμναστούν στο ARIS Fitness & Sports.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, είναι υποχρεωτική η χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης ώστε να πιστοποιηθεί ότι όσοι επισκεφθούν το γυμναστήριο δεν παρουσιάζουν συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, μυαλγίας, ανοσμίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο τηλέφωνο 2310 305402.

Παρακάτω επισυνάπτεται η, υπογεγραμμένη από γιατρό, βεβαίωση που πρέπει να έχουν μαζί τους όσοι επισκεφθούν το γυμναστήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ