Καπράλος: «Εκλογές με τα σωστά σωματεία»

Καπράλος: «Εκλογές με τα σωστά σωματεία»

Συνάντηση είχε ο Σπύρος Καπράλος, με τον υφυπουργο αθλητισμού, για τις εκλογικές διαδικασίες της ΕΟΕ.

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπραλός, σχετικά με τις εκλογικές διαδικασίες.

Με τον νόμο να είναι προς κατάθεση μέσα στις επόμενες μέρες και τις εκλογές, να έχουν προσδιοριστεί χρονικά το φθινόπωρο, ο Καπράλος αναφέρθηκε στο θέμα που απασχολεί τους ομοσπονδιάρχες.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΕ ανέφερε: «Περιμένουμε τον εκλογικο νόμο που δεν είναι ακόμα έτοιμος. Θα τοποθετηθούμε για τον νόμο όταν θα είναι έτοιμος και υποσχέθηκε ο κύριος υφυπουργός, ότι θα έρθει στην ολομέλεια της ΕΟΕ ο ίδιος να μας τον παρουσιάσει, να εκφράσουμε και εμείς τις απόψεις μας. Σε ένα κλιμα διαφάνειας και χωρίς δικαστικές εμπλοκές, νομίζω θα βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να προχωρήσουν οι εκλογικές διαδικασίες στις αθλητικες ομοσπονδίες, με τα σωστά σωματεία και από κει και πέρα η δημοκρατία θα κερδίσει.»

Επίσης συμπλήρωσε για το αν η παρατήρηση για τις δικαστικές εμπλοκές είναι ευχή ή πεποίθηση: «Είναι ευχή. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να είμαστε δικομανείς, αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα με τον αθλητικό νόμο, ώστε να πορευθούν και οι ομοσπονδίες σε εκλογές σωστές, δίκαιες και με διαφάνεια.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ