Παναθηναϊκός : Παραιτήθηκε ο Οικονομόπουλος από τον Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός : Παραιτήθηκε ο Οικονομόπουλος από τον Ερασιτέχνη

Την παραίτησή του από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό υπέβαλε ο Τάκης Οικονομόπουλος, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο το τμήμα και φέρνοντάς το ακόμα πιο κοντά στη διάλυση.

Όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση οικονομικά, τα πράγματα στενεύουν και κακά τα ψέματα το μόνο υγιές κομμάτι των πρασίνων είναι το μπάσκετ.

Οι παραιτήσεις όλων των μεγάλων μελών του τριφυλλιού από τα πόστα τους είναι το πλέον συχνό φαινόμενο, διότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε οικονομικά, αλλά ούτε μπορούν να βλέπουν τον αγαπημένο τους σύλλογο να καταρρέει.

Τελευταίος που υπέβαλε την παραίτηση του από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Τάκης Οικονομόπουλος, φέρνοντας το τμήμα σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, ο Τάκης Οικονομόπουλος ανέφερε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο πόστο του όπως έχουν δημιουργηθεί τα πράγματα στον Ερασιτέχνη και πρότεινε να συγκληθεί άμεσα γενική εκλογική γενική συνέλευση.

Παράλληλα ευχαρίστησε άπαντες στο τμήμα και ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο να αποδεχτεί την παραίτηση, διότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την απόφασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ