Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Οι αγώνες, στους οποίους μετέχουν 250 αθλητές / τριες από 26 σωματεία (08.45 και 17.15 σε τελικές σειρές, οι ώρες έναρξης), θα ολοκληρωθούν στις 4 Αυγούστου.

Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα | to10.gr

Στη Θεσσαλονίκη και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο γίνεται από αύριο (1/8) η αγωνιστική επανεκκίνηση της Τεχνικής κολύμβησης, με την διεξαγωγή του Πανελλήνιο πρωταθλήματος όλων των Κατηγοριών και των Πανελλήνιων αγώνων προαγωνιστικών ηλικιών, για το Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αγώνες, στους οποίους μετέχουν 250 αθλητές / τριες από 26 σωματεία (08.45 και 17.15 σε τελικές σειρές, οι ώρες έναρξης), θα ολοκληρωθούν στις 4 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχοι στην Αθήνα (6-9 Αυγούστου) για τα σωματεία του Νότου, στα Χανιά (10-13 Αυγούστου) για τα σωματεία της Κρήτης και στη Χίο (ομοίως για τα σωματεία του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στο Λινιάνο, 2-8 Οκτωβρίου (Άνδρες / Γυναίκες) και 6-12 Οκτωβρίου (Έφηβοι / Νεάνιδες).

Στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, οι αγώνες θα μεταδοθούν από το Κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube και στα Χανιά από το Chania Live Tv.

Οι δηλώσεις συμμετοχών για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ, την Αθήνα ΕΔΩ, τα Χανιά ΕΔΩ και τη Χίο ΕΔΩ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.