Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά λαλάκη δεν θα πέσει ο Ολυμπιακός; Ήρεμα ρωτάω...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Εξαιρετικές επιδόσεις στο απογευματινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των αγώνων

Με σπουδαίες επιδόσεις κύλησε το απογευματινό πρόγραμμα, σε Αθήνα (ΟΑΚΑ) και Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο), του ενοποιημένου 89ου Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης (ΟΠΕΝ).

Εξαιρετικές επιδόσεις στο απογευματινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των αγώνων | to10.gr

Με εντυπωσιακές μάχες σε κάποια αγωνίσματα και αρκετές σπουδαίες επιδόσεις -τηρουμένων των συνθηκών που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα- κύλησε το απογευματινό πρόγραμμα, σε Αθήνα (ΟΑΚΑ) και Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο), του ενοποιημένου 89ου Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης (ΟΠΕΝ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα (θα ομογενοποιηθούν με τη λήξη των αγώνων), εξαιρετικές επιδόσεις είχαμε στις τελικές σειρές των 200 μ. ελεύθερο Ανδρών της Αθήνας, με τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη του ΑΝΟ Γλυφάδας πρώτο (με 1.48.31) και τον Δημήτρη Μάρκο του ΝΟ Καλαμακίου δεύτερο (1.48.88) (τους βλέπετε στις πρώτες φωτος).

Πολύ καλός και ο Απόστολος Παπαστάμος (ΝΟ Χανίων) στα 400 μικτή ατομική με 4.18.55. Ξεχώρισαν ακόμα οι Άννα Ντουντουνάκη του ΠΑΟΚ στα 50 ύπτιο (29.63), ο Αποστόλης Χρήστου στα ίδιο αγώνισμα των Ανδρών (25.09), αλλά και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτή ομαδική, όπου έπεσε πρώτος με τον Ολυμπιακό και έκανε στα 100 ύπτιο 53.74. Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης (ΟΦΝΙ) στα 100 πρόσθιο έκανε 1.02.13 και ο Στέφανος Δημητριάδης (ΟΣΦΠ) 2.000.16.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΥΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟ

Τους αγώνες παρακολούθησε ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο (ΦΩΤΟΣ).

ΧΟΥΜΑΣ: «ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 4Χ200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ»

Ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης της ΚΟΕ Χριστόδουλος Χούμας δήλωσε: «Είχαμε εξαιρετικές επιδόσεις από την πρώτη μέρα των αγώνων, παρά τη δύσκολη περίοδο και την ελλιπή προετοιμασία. Ιδιαίτερα μας χαροποιεί η παρουσία των παιδιών μας στα στα 200 μ. ελεύθερο, που με τις επιδόσεις τους δημιουργούν προσδοκίες για αναβίωση της ιστορικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ200 μ. ελεύθερο με τις τόσες ένδοξες επιτυχίες στο παρελθόν.

Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 6/8 (09.00 και 18.00)