Φελπς : «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Φελπς : «Σκέφτηκα ακόμη και την αυτοκτονία»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, Μάικλ Φελπς, αναφέροντας ότι είχε σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία στο παρελθόν.

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα χαμόγελο έπειτα από κατακτήσεις πολλών μεταλλίων και δόξας. Ο κορυφαίος κολυμβητής όλων των εποχών Μάικλ Φελπς αποκάλυψε στο γερμανικό περιοδικό Spiegel ότι είχε κατάθλιψη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που διεξήχθησαν στο Λονδίνο. Μάλιστα, ο Αμερικανός κολυμβητής τόνισε ότι είχε φτάσει στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και την αυτοκτονία!

«Έπειτα από κάθε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων έπεφτα σε βαριάς μορφής κατάθλιψη. Μετά τους Αγώνες του Λονδίνου το 2012 ήμουν σπίτι μου χωρίς φαγητό ή ύπνο για τέσσερις μέρες. Δεν ήθελα να επιστρέψω στην κολύμβηση, δεν ήθελα να ζω. Σε αυτή την κατάσταση σκέφτεσαι ακόμη και την αυτοκτονία. Όλοι νομίζουν πως είμαστε αυτοί οι ανίκητοι άνθρωποι, αλλά κι εμείς ψάχνουμε βοήθεια», επεσήμανε ο Αμερικανός κολυμβητής.

Μάλιστα απέδωσε σε αυτές τις εσωτερικές του μάχες το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε να κάνει χρήση μαριχουάνας, ενώ συνελήφθη δύο φορές να οδηγεί σε κατάσταση μέθης. «Ήταν μια προσπάθειά μου να γιατρευτώ και να ξεφύγω από αυτά που με κυνηγούσαν», πρόσθεσε ο Φελπς και κατέληξε: «Είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν καθημερινά. Πιστεύω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως είναι κάτι πραγματικό, μιλά γι’ αυτό και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ