Περίεργοι διορισμοί στην ομοσπονδία Άρσης Βαρών

Περίεργοι διορισμοί στην ομοσπονδία Άρσης Βαρών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, από την στιγμή που πήρε ξανά τα ηνία ο Πύρρος Δήμας, εκπέμπει SOS.

Τη Δευτέρα (22/01)  ενημερώθηκαν μέσω email τα στελέχη της ΕΛληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρρών σχετικά με την «καθαίρεση» από τη θέση του εθνικού προπονητή του Βαλέριου Λεωνίδη. Ενώ ερωτηματικά εγείρονται και στο άκουσμα του αντικαταστάτη του αφού είναι μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στο χώρο του αθλήματος.

Πρόκειται για τον Χρήστο Κωνσταντινίδη προπονητή του Πανελληνίου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός το 1997 όταν σε τηλεοπτική εκπομπή είχε καταγγείλει ότι ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής, Χρήστος Ιακώβου, χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους αθλητές. Αργότερα ανακάλεσε και τις τελευταίες δεκαετίες απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα, ο Πύρρος Δήμας, διόρισε ως βοηθό του εθνικού προπονητή…τον αδελφό του, Οδυσσέα, ο οποίος εργαζόταν στον Μίλωνα.  Στον Λεωνίδη ανακοινώθηκε ότι μετατίθεται στον τομέα της ανάπτυξης.

Αρνητική αίσθηση αφήνει και το ύφος με το οποίο απευθύνεται ο κ. Δήμας πάλαι ποτέ  «συμπαίκτη του» στην Dream Team της Άρσης Βαρών συγκεκριμένα τονίζονται τα εξής: «… να παραδώσετε το ταχύτερο δυνατό, το κλειδί της αίθουσας προπονητηρίου του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, στον υπάλληλο της Ε.Ο.Α.Β. κ. Ηλία Τζήμο». Πρόκειται για το κλειδί της αίθουσας που φιλοξενούσε τον Λεωνίδη και τους αθλητές του για μία δεκαετία…

Το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις, καθώς το άθλημα μοιάζει να έχει μετατραπεί σε… τρόπον τινά «οικογενειακη επιχείρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ