Στην ΑΕΚ η Σάλπιν

Στην ΑΕΚ η Σάλπιν

Η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Αναίς Σάλπιν.

Την απόκτηση της Αναίς Σάλπιν ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του συλλόγου ενισχύθηκε με την 21χρονη αθλήτρια.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η νεαρή αθλήτρια τόνισε πως είναι χαρούμενη που ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Anais Salpin. Η 21χρονη (25/08/1999) αριστερόχειρας αθλήτρια εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Η Anais Salpin την περσινή σεζόν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Γαλλίας τόσο στο ατομικό αγώνισμα, όσο και στο μεικτό ομαδικό. Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Γαλλίας το 2010 στο απλό και στο ομαδικό αγώνισμα στην κατηγορία των Κορασίδων, ενώ το 2017, στις Νεάνιδες, κατέκτησε το ασημένιο στο απλό και το χάλκινο στο ομαδικό αγώνισμα. Παράλληλα, υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων της Γαλλίας σε Κορασίδες και Νεάνιδες.

H Anais Salpin δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που για την επόμενη χρονιά θα αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, σε ένα σωματείο που είναι αρκετά γνωστό στην χώρα μου. Νιώθω έτοιμη να συμβάλλω, μαζί με τις συμπαίκτριες μου, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις από την μεριά μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα“.

Anais, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ