Δυνατό ξεκίνημα του Προτοσάλτε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Δυνατό ξεκίνημα του Προτοσάλτε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπτιμιστ

Πολύ καλά ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης Οπτιμιστ που διεξάγεται στη Σλοβενία. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες ο νεαρός ιστιοπλόος του Α.Ν.Ο.Γ. τερμάτισε 2ος και 5 ος αντίστοιχα και με 7 βαθμούς είναι 3ος στη γενική βαθμολογία των 156 σκαφών.

Ο Α. Κυφίδης είναι 67 ος με 50 βαθμούς (21 και 29), ο Ι. Τουρνής είναι 85 ος με 59 βαθμούς ( μαύρη σημαία, 6) και ο Α. Απειρανθίτης βρίσκεται στην 143 η θέση με 87 βαθμούς (43, 44).

Στα κορίτσια τρέχουν 112 σκάφη και έγινε μόνο μία κούρσα. Η Ε. Α. Γουίντερς τερμάτισε 8 η και είναι 15 η με 8 βαθμούς και η Κ. Αναστασίου πήρε την 24 η θέση και είναι 47 η με 24 βαθμούς. Η Ε. Καραγεώργου πήρε μαύρη σημαία.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα πανελλήνια πρωταθλήματα των ολυμπιακών κλάσεων και των διεθνών κατηγοριών όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΕΙΟ σε συνεργασία με την υγειονομική επιτροπή της Ομοσπονδίας και τους ομίλους.

Η αρχή θα γίνει από τον Ι.Ο.Χαλκίδας που θα διοργανώσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ από 30 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου. Στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Θ. το διάστημα 11-15 Νοεμβρίου όλοι οι όμιλοι της Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ., Ν.Α.Ο.Κ.Θ., Ι.Ο.Θ., Ο.Φ.Θ., Ο.Θ.Α. ) θα συνδιοργανώσουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα 470, 49er και Tornado.

Τις ίδιες ημερομηνίες στο «Athens International Sailing Center» στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας θα γίνουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Λέιζερ Στάνταρτ και Ράντιαλ και από 10 μέχρι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και 14 του ίδιου μήνα στον Ν.Α.Ο. Βούλας θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα RSX ανδρών και γυναικών.

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας «Ποσειδών» θα φιλοξενήσει το πανελλήνιο Europe από 20 έως και 22 Νοεμβρίου. Όλοι οι αγώνες αποτελούν και πρόκριση για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας. Το κύπελλο 11χρονων στα Οπτιμιστ θα διεξαχθεί από 6 έως και 8 Νοεμβρίου στον Ν.Α.Ο. Βόλου και Αργοναύτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ