Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Κακώς γκρινιάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον Ιβάν που ξεπουλάει την ομάδα. Φεράρι φέρνει ο άνθρωπος...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Παπαδημητρίου : Μόνιμος Οικονομικός Έλεγχος Ορκωτών Λογιστών στην ΕΙΟ

Μία νέα πρόταση – τομή καταθέτει η κίνηση «Φρέσκος Άνεμος» με τον υποψήφιο Πρόεδρο για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Γιάννη Παπαδημητρίου.

Παπαδημητρίου : Μόνιμος Οικονομικός Έλεγχος Ορκωτών Λογιστών στην ΕΙΟ | to10.gr

Μία νέα πρόταση – τομή καταθέτει η κίνηση «Φρέσκος Άνεμος» με τον υποψήφιο Πρόεδρο για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Γιάννη Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ορθή Οικονομική Διαχείριση της ΕΙΟ αποτελεί προτεραιότητα για την νέα διοίκηση καθώς θεμελιώνει σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Αθλητικών Σωματείων, Αθλητών και Διοίκησης.

Ο σύγχρονος αθλητικός πολιτισμός και το διαρκές αθλητικό ιδεώδες επιτάσσουν στην επόμενη διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, την δημιουργία μηχανισμών για διαρκή οικονομικό έλεγχο, ώστε πολιτεία, χορηγοί και αθλητικά σωματεία να λαμβάνουν γνώση με τον πλέον επίσημο τρόπο για την οικονομική πορεία του θεσμικού φορέα.

Η ετήσια οικονομική έκθεση από πιστοποιημένους ορκωτούς λογιστές θα κοινοποιείται στους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και στο ευρύ κοινό μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία οφείλει, γυρίζοντας σελίδα, να υιοθετήσει διεθνή πρότυπα διοίκησης και να εισαγάγει τεχνοκρατικές διαδικασίες σε θέματα διαχείρισης, διασφαλίζοντας τους αθλητές της και τα αθλητικά σωματεία από τις επιπτώσεις ενός παρωχημένου συστήματος διοίκησης.

Ο οικονομικός έλεγχος και η οικονομική έκθεση από πιστοποιημένους ορκωτούς λογιστές, αποτελεί υποχρέωση και όχι προαιρετική επιλογή βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Η διαφάνεια η αξιοκρατία και η αξιολόγηση, αποτελούν στόχο κατάκτησης για την επόμενη ημέρα στην διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Μαζί για την Διαφάνεια, Αξιοκρατία και Συνεχή αξιολόγηση!

www.freskosanemos.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από