Βγήκε από την καραντίνα ο Γκιώνης, ετοιμάζεται για τη φετινή πρεμιέρα του στην ιαπωνική λίγκα (vid)

Βγήκε από την καραντίνα ο Γκιώνης, ετοιμάζεται για τη φετινή πρεμιέρα του στην ιαπωνική λίγκα (vid)

Στο στάδιο όπου μπορεί να προετοιμαστεί κανονικά για τη φετινή πρεμιέρα του στην επαγγελματική λίγκα της Ιαπωνίας έχει μπει πια ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Για τις αγωνιστικές δραστηριότητες με τη Σαϊτάμα ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο εξωτερικό μετέβη στην ιαπωνική πόλη από τις 7 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό έπρεπε αναγκαστικά να μείνει σε καραντίνα δύο εβδομάδων, όπως συμβαίνει για κάθε ταξιδιώτη στη χώρα.

Η καραντίνα ολοκληρώθηκε προχτές κι από την Κυριακή ο Γκιώνης είναι ελεύθερος να κινείται κανονικά και να προπονείται. Στόχος του να είναι απόλυτα έτοιμος στις 4 Δεκεμβρίου όταν θα δώσει τον πρώτο του φετινό αγώνα με τη Σαϊτάμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα. Χτες μάλιστα, μίλησε στην καθιερωμένη εκπομπή των καναλιών NOVAsports «Ώρα των πρωταθλητών» με αφορμή την πολυήμερη παρουσία του στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω λινκ

Η λεγόμενη «T» League άρχισε στην Ιαπωνία χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι η 3ο στη σειρά και παρά τις ειδικές συνθήκες κρατά το μεγάλο της ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες διαθέτουν τοπ αθλητές της χώρας και πολύ δυνατούς ξένους. Μετά τη μικρή συμμετοχή του στο περσινό πρωτάθλημα ο Γκιώνης θ’ αρχίσει τα φετινά παιχνίδια του στις 4 Δεκεμβρίου και θα μείνει στην Ιαπωνία μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το αρνητικό είναι ότι θα χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ του Δεκεμβρίου με την πολωνική ομάδα του, την Μπογκόρια Γκρότζισκ, το θετικό ότι θα έχει πάλι την ευκαιρία να δώσει πολύ γερά ματς σε μία ιδιαίτερα ανεπτυγμένη χώρα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην οποία φιλοδοξεί να βρεθεί και το προσεχές καλοκαίρι για να πάρει μέρος στους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

Ο σπουδαίος αμυντικός αναφέρθηκε φυσικά και στην πρόκληση του Τόκιο στη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε για τις προσδοκίες του με τη Σαϊτάμα στην επαγγελματική λίγκα, ενώ για την καραντίνα των δύο εβδομάδων, που βίωσε λόγω του ταξιδιού εκεί σε εποχή κορωνοϊού, σχολίασε: «Είναι θέμα ασφαλείας, όποιος κι αν έρθει στην Ιαπωνία, πρέπει αναγκαστικά να μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Είναι πολύ αυστηροί οι νόμοι εδώ. Σήμερα Κυριακή είναι η πρώτη μου μέρα μετά τον περιορισμό και βρήκα την ευκαιρία να πάω να δω παιχνίδι ποδοσφαίρου της Σαϊτάμα. Το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο, καθώς ήμουν σε ένα σπίτι όλη την ώρα κι αυτό δεν …αντέχεται εύκολα από ένα αθλητή. Τουλάχιστον είμαστε στην εξοχή κι έβγαινα ευχάριστα για περίπατο ή τρεξιματάκι. Εδώ δεν έχει πάρα πολλά κρούσματα, τα καταστήματα είναι ανοιχτά, το ίδιο και η εστίαση, αλλά πρέπει να πω ότι όλοι κυκλοφορούν συνέχεια με μάσκες, ακόμη κι όταν περπατούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ