Στην τρίτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος RSX ανέβηκε ο Β. Κοκκαλάνης

Στην τρίτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος RSX ανέβηκε ο Β. Κοκκαλάνης

Ευχάριστα είναι τα νέα από τη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας που διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα RSX.

Ευχάριστα είναι τα νέα από τη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας που διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα RSX. Στην κατηγορία των ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες. Πήρε μια 6 η  θέση και δυο πρώτες και μετά από έξι κούρσες είναι 3ος στη γενική βαθμολογία με 32 βαθμούς σε σύνολο 43 σκαφών. Προηγούνται οι Ισραηλινοί Γ. Κοέν και Γ. Ομέρ με 15 και 26 βαθμούς αντίστοιχα.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης είναι 27 ος  με 126 βαθμούς και 2 ος  στην κατηγορία U21 σε 5 σκάφη. Στις γυναίκες η Κατερίνα Δίβαρη ανέβηκε στην 20 η  θέση με 87 βαθμούς (15, 15, 17 στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες) και μετά από 6 κούρσες είναι αυτή που παίρνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Γίνεται, βέβαια, μάχη με τις αθλήτριες των άλλων χωρών που διεκδικούν την πρόκριση.

Η Π. Κάργκο από την Κροατία είναι 21 η  με 91 βαθμούς, η Π. Ματβένκο από την Λευκορωσία  22 η  με 99 βαθμούς και η Κύπρια Ν. Λάππα βρίσκεται στην 23 η  θέση με 108 βαθμούς. Η Κ. Σβίκοβα από την Τσεχία είναι πίσω στην 28 η  θέση με 138 βαθμούς και η Μ. Μοράις από την Πορτογαλία είναι στην 31 η  και τελευταία θέση με 154 βαθμούς. Στην κατηγορία U21 η Ελληνίδα ιστιοπλόος είναι 2 η  μεταξύ 7 σκαφών.

Η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 24 η  με 109 βαθμούς και πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ η Ιωάννα Σίρτη βρίσκεται στην 30 η  θέση με 144 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ