Καράτε : Στον τελικό του ευρωπαϊκού η Κυδωνάκη

Καράτε : Στον τελικό του ευρωπαϊκού η Κυδωνάκη

Εξαιρετική παρουσία πραγματοποιεί η Κέλλυ Κυδωνάκη στα +59kg στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται στο Σότσι. Η πρωταθλήτρια από την Κρήτη πέτυχε τέσσερις διαδοχικές νίκες και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας της που θα διεξαχθεί αύριο. Κατά σειρά η Κυδωνάκη νίκησε την Ισμαϊλοβα (Αζερμπαϊτζάν) με 4-0, τη Χάλκβιστ (Σουηδία) με 5-1, την Μπετσίροβιτς (Κροατία) […]

Εξαιρετική παρουσία πραγματοποιεί η Κέλλυ Κυδωνάκη στα +59kg στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται στο Σότσι. Η πρωταθλήτρια από την Κρήτη πέτυχε τέσσερις διαδοχικές νίκες και προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας της που θα διεξαχθεί αύριο.

Κατά σειρά η Κυδωνάκη νίκησε την Ισμαϊλοβα (Αζερμπαϊτζάν) με 4-0, τη Χάλκβιστ (Σουηδία) με 5-1, την Μπετσίροβιτς (Κροατία) με 3-0 και την Γέλζοβα (Σλοβενία) με 3-1.

Θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο με αντίπαλο την Αλιακσέγεβα (Λευκορωσία). Αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό καράτε που μαζί με αυτό της Κυδωνάκη έχει ήδη κατακτήσει δύο μετάλλια στη Ρωσία. Είχε προηγηθεί το χάλκινο στο ομαδικό κατά νέων γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ