Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πρεμιέρα στο Euro με βροχές στην Ελλάδα. Ότι πρέπει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Νότια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε 36 χιλιάδες ξένους

Την απαγόρευση σε 36.000 ξένους επέβαλλε η Νότια Κορέα επικαλούμενη ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Η Νότια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε 36 χιλιάδες ξένους | to10.gr

Η Νότια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο 36 χιλιάδων ξένων στη χώρα πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, για λόγους ασφαλείας, όπως ανέφερε σήμερα το Yonhap News Agency.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατόπιν, ένα καλλιτεχνικός σύλλογος από την Βόρεια Κορέα, πιθανότατα θα ταξιδέψει με πλοίο για να πραγματοποιήσει μια παράσταση στη Νότια Κορέα για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αυτής της εβδομάδας, ξεπερνώντας τις διμερείς κυρώσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Ενοποίησης της Νότιας Κορέας.

Η Βόρεια Κορέα πρότεινε η αντιπροσωπεία θα χρησιμοποιήσει το Mangyongbong 92, ένα πλοίο που κάνει δρομολόγια κυρίως μεταξύ Βόρειας Κορέας και Ρωσίας.

Τον Μάιο του 2010, η Νότια Κορέα απαγόρευσε όλα τα πλοία της Βόρειας Κορέας να εισέρχονται στα λιμάνια της και να διακόψουν τις περισσότερες διακοινοτικές ανταλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού, του εμπορίου και της βοήθειας, εξαιτίας μία επίθεσης σε ναυτικό πλοίο που σκότωσε 46 ναυτικούς.

«Επιδιώκουμε να εφαρμόσουμε μία εξαίρεση στα μέτρα του Μαΐου (2010) για να υποστηρίξουμε μια επιτυχημένη φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφεραν πηγές στη Νότια Κορέα.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από