Ο Χένρικ Λούντκβιστ θα υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Ο Χένρικ Λούντκβιστ θα υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Ο Λούντκβιστ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006 στο Τορίνο.

Σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς θα χρειαστεί να υποβληθεί ο Χένρικ Λούντκβιστ, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στο χόκεϊ επί πάγου.

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω ανάρτησης στα social media, ο ίδιος ο 38χρονος Σουηδός, αφού πριν περίπου δέκα ημέρες είχε ανακοινώσει ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη φετινή σεζόν του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος (NHL), λόγω καρδιακού προβλήματος.

Ο Λούντκβιστ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006 στο Τορίνο, ενώ ανέβηκε επίσης στο δεύτερο σκαλί του βάθρου το 2014 στο Σότσι και αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου το 2017.

Αγωνίστηκε επί 15 χρόνια (2005-2020) στους Ρέιντζερς της Νέας Υόρκης και αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του NHL το 2012, ενώ έχει συμμετάσχει σε πέντε All Star Game και έφτασε ως τους τελικούς του πρωταθλήματος το 2014. Τον περασμένο Οκτώβριο αποχαιρέτησε τη Νέα Υόρκη και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ουάσινγκτον Κάπιταλς, όπου όμως δεν πρόλαβε να αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ