Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και στην τελική γιατί τόση γκρίνια στον ΠΑΟΚ για μια ήττα; Του βγήκε η κούραση της Ευρώπης...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Λενός : «Η κακοποίηση ενός ανθρώπου δεν έχει θέση στον αθλητισμό και στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας, τόνισε θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Λενός : «Η κακοποίηση ενός ανθρώπου δεν έχει θέση στον αθλητισμό και στην κοινωνία» | to10.gr

Άμεση είναι η αντίδραση της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας (Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ.) στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιτροπή έχει ήδη επιληφθεί του θέματος και θα συγκληθεί μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να εξετάσει διεξοδικά την υπόθεση, λόγω της εμπλοκής στελέχους της Ε.Ι.Ο.

Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠΗΔ, Γιώργος Λενός, δήλωσε σχετικά:

«Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία, εφόσον ισχύουν, αποτελούν κατάφορη παραβίαση του Φιλάθλου Πνεύματος, τόσο ως πρόεδρος της ΕΦΙΠΗΔ, όσο και ως άνθρωπος, που επί σειρά ετών διακονώ τις αρχές της δικαιοσύνης ως νομικός, έκρινα απαραίτητο ότι πρέπει καταρχήν να κληθούν άμεσα οι εμπλεκόμενοι στην Επιτροπή που έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος με σκοπό να καταθέσουν την άποψή τους. Η κακοποίηση ενός ανθρώπου είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά, δεν έχει θέση στον αθλητισμό ούτε στην κοινωνία. Από πλευράς μου θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από