Αρχική / ΣΠΟΡ / ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ / Το απίστευτο ποσό που έλαβε ο Μακ Γκρέγκορ παρά την ήττα του από τον Πουαρί
Το απίστευτο ποσό που έλαβε ο Μακ Γκρέγκορ παρά την ήττα του από τον Πουαρί
Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ μπορεί να ηττήθηκε από τον Ντάστιν Πουαρί, αλλά έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 45 χιλιάδες ευρώ για κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα, δηλαδή 2,6 εκατ. ευρώ το λεπτό.
Ο Ντάστιν Πουαρί ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη με τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ στο Άμπου Ντάμπι, καθώς κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τον αντίπαλό του από τον δεύτερο γύρο.
Ωστόσο, παρά την ήττα του, ο Ιρλανδός πήρε το μεγαλύτερο ποσό χρημάτων από τον συγκεκριμένο αγώνα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ο Μακ Γκρέγκορ είναι από σήμερα πλουσιότερος κατά 20 εκατομμύρια ευρώ μετά το παιχνίδι με τον Πουαρί. Για κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε (το ματς κράτησε μόνο 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα) έβλεπε να μπαίνουν 45 χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, δηλαδή 2,6 εκατομμύρια ευρώ το λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο για τη συμμετοχή του στον αγώνα έλαβε 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Πουαρί έλαβε το ποσό των 821.389 ευρώ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Το σύστημα διεξαγωγής για το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του απλού
Η επιτραπέζια αντισφαίριση μετρά πάλι αντίστροφα για να επιστρέψει στη διεθνή δράση με τα πρώτα επαμειβόμενα τουρνουά ανδρών-γυναικών του 2021 και η ελληνική πλευρά κάνει το ίδιο για το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του απλού.
Τρομακτικό τροχαίο για τον Γουντς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (pics+vid)
ΣΟΚ σε όλο τον πλανήτη. Ο Τάιγκερ Γουντς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες - Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το αυτοκίνητο του Αμερικανού.
Η Γκρενζάου του Σγουρόπουλου εξασφάλισε τη «σωτηρία» στην Μπουντεσλίγκα 1
Με την επιτραπέζια αντισφαίριση στη χώρα μας να βρίσκεται εκτός λειτουργίας για 3,5 μήνες και (το χειρότερο) να μη γνωρίζει πότε θα κάνει επανεκκίνηση, είναι λογικό να εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερη προσοχή η δραστηριότητα, που έχουν Έλληνες διεθνείς σε ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα.
Συγκλονίζει η Μπεκατώρου: Η κακοποίηση είναι κάτι που δεν σβήνεται
Η Σοφία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε για το πώς ένιωσε όταν μέσα σε λίγες μέρες κακοποιημένοι άνδρες και γυναίκες άντλησαν δύναμη και κουράγιο έσπασαν τη σιωπή τους ενώ πολλοί από αυτούς απευθύνθηκαν προσωπικά σε εκείνη.
Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες εναντίον της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ
Στον Εισαγγελέα έστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταγγελίες εναντίον της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, για διασπάθιση δημοσίου χρήματος κατάτμηση δημοσίων συμβάσεων και καταχρήσεις εξουσίας