Πιονγκτσάνγκ 2018 : Έγραψε ιστορία ο Σβεν Κράμερ

Πιονγκτσάνγκ 2018 : Έγραψε ιστορία ο Σβεν Κράμερ

Ο Σβεν Κράμερ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος άνδρας που παίρνει τρία χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα του πατινάζ ταχύτητας σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε ένα σπουδαίο επίτευγμα έφτασε ο Σβεν Κράμερ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πιονγκτσάνγκ. Αυτό γιατί ο Ολλανδός αθλητής του πατινάζ ταχύτητας κατέκτησε την πρώτη θέση στα 5.000 μέτρα και πανηγύρισε το τρίτο διαδοχικό χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του στο αγώνισμα, όντας ο πρώτος άνδρας που παίρνει τρία χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα του πατινάζ ταχύτητας σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κράμερ, ο οποίος τον Απρίλιο θα κλείσει τα 32 του χρόνια, είχε στεφθεί «χρυσός» Ολυμπιονίκης των 5.000 μέτρων στο Βανκούβερ το 2010 και στο Σότσι το 2014, ενώ σήμερα κατάφερε στο Gangneung Oval να υπερασπιστεί τον τίτλο του χάρη στην επίδοση 6:09.76 που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ.

Την ίδια στιγμή, ο Κράμερ έφτασε τα οκτώ μετάλλια σε τέσσερις διοργανώσεις Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους έκανε ντεμπούτο το 2006 στο Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ