Ζεστάθηκε ο Αγιος Κοσμάς για πρώτη φορά μετά το 2004!

Ζεστάθηκε ο Αγιος Κοσμάς για πρώτη φορά μετά το 2004!

Μπήκαν έξι νέα μηχανήματα ψύξης – θέρμανσης στο εθνικό προπονητήριο, όπου προετοιμάζονται οι Ελληνες πρωταθλητές!

Στο προπονητήριο ενόργανης γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά τοποθετήθηκαν έξι νέα μηχανήματα ψύξης – θέρμανσης και για πρώτη φορά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 η συγκεκριμένη εγκατάσταση, όπου προπονείται ο Λευτέρης Πετρούνιας και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας, θα πάψει να επηρεάζεται δραματικά από τις εξωτερικές θερμοκρασίες.

Τα πεπαλαιωμένα συστήματα κεντρικού κλιματισμού, ως γνωστόν, δεν βοηθούσαν καθόλου με συνέπεια, έως τώρα, οι προπονήσεις να διεξάγονται υπό δυσμενείς συνθήκες, με χαμηλότατη θερμοκρασία τον χειμώνα και υψηλότατη το καλοκαίρι.

Η διοίκηση του Αγίου Κοσμά, ωστόσο, φρόντισε (μάλιστα, πριν από το πρόσφατο ψύχος που έφερε η «Μήδεια») να προμηθευτεί με νέα μηχανήματα και αναλόγως θα πράξει και για το προπονητήριο του στίβου το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την κυβερνητική δέσμευση, αναφορικά με τις βελτιώσεις στις συνθήκες προπόνησης των Ελλήνων πρωταθλητών μας, αλλά και σε θέματα που θα διευκολύνουν όσο γίνεται την επίπονη προσπάθειά τους να διακριθούν και να ανεβάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται τη σημεία της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ