Αρχίζουν οι αιτήσεις συμμετοχής για τη Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αρχίζουν οι αιτήσεις συμμετοχής για τη Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη Σχολή προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ’ κατηγορίας, που θα γίνει στην Αθήνα.

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη Σχολή προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ’ κατηγορίας, που θα γίνει στην Αθήνα.

Έναν μήνα μετά την έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης σε ΦΕΚ, γνωστοποιήθηκαν χτες βράδυ όλα τα έγγραφα, που απαιτούνται για να υποβάλλουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι. Η Γ.Γ.Α. εξέδωσε τις οδηγίες προς τους υποψήφιους συμμετέχοντες, τη φόρμα για την αίτηση συμμετοχής, για την ιατρική βεβαίωση και την υπεύθυνη δήλωση.

Η σχετική αίτηση κατατίθεται μόνο στη Γ.Γ.Α. και οι υποψήφιοι απευθύνονται στην ομοσπονδία του αθλήματος απλά για να ζητήσουν τη βεβαίωση ότι τουλάχιστον για μία 5ετία έχουν υπάρξει ενεργοί αθλητές σε σωματείο. Αφού τη λάβουν, τότε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά τα καταθέτουν στη Γραμματεία. Από την αρχή πρέπει ν’ ακολουθήσουν τη διαδικασία και όλοι όσοι είχαν κάνει την αρχική δήλωση στην πρόσκληση ενδιαφέροντος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η περίοδος για τις αιτήσεις συμμετοχής άρχισε σήμερα και θα λήξει στις 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι οδηγίες έχουν αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τη διεύθυνση http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5812:sxoli-proponiton-odigies-aitisi-symmetoxis-aparaitita-eggrafa&catid=2:2012-03-08-10-19-52&Itemid=8, ενώ όποιος θέλει μπορεί να ξαναδιαβάσει την απόφαση της Γ.Γ.Α. στο λινκ Εγκρίθηκε από τη Γ.Γ.Α. η Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας.

Εγκρίθηκε από τη Γ.Γ.Α. η Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας

Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Η Σχολή θα λάβει χώρα στην Αθήνα, θα έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες, αλλά δεν έχει βγει ακόμη σε ποιο ακριβώς χρονικό διάστημα θα γίνει. Η Γ.Γ.Α. είχε δώσει το πολύ μεγάλο περιθώριο από τη 01/04/2021 έως τις 31/05/2022, όμως είναι βέβαιο ότι η έναρξη δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Μάιο επειδή μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων χρειάζονται πολλές ημέρες και για τον σχετικό έλεγχο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι το λιγότερο 300 ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ