Μάντης και Καγιαλής στην 6η θέση στο Παγκόσμιο 470

Μάντης και Καγιαλής στην 6η θέση στο Παγκόσμιο 470

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την 14η και τη 13η θέση στις τελευταίες δύο κούρσες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον έκτοι στη γενική με 49 βαθμούς ποινής.

Πολύ καλά εξελίσσεται για τα ελληνικά χρώματα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 που διεξάγεται στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας, καθώς δύο σκάφη βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα της γενικής των ανδρών μετά από επτά ιστιοδρομίες.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την 14η και τη 13η θέση στις τελευταίες δύο κούρσες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον έκτοι στη γενική με 49 βαθμούς ποινής. Από την πλευρά τους, οι Βασίλης Παπουτσόγλου και Ιωάννης Ορφανός τερμάτισαν στην πέμπτη και την όγδοη θέση και «σκαρφάλωσαν» στην ένατη θέση της γενικής με 60 βαθμούς ποινής μεταξύ 29 σκαφών.

Στις γυναίκες, οι Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη και Αιμιλία Τσουλφά πήραν μια ενδέκατη και μια εικοστή θέση και βρίσκονται στην 20ή θέση της γενικής με 82 βαθμούς ποινής, ενώ οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου τερμάτισαν στην όγδοη και την 12η θέση στις τελευταίες δύο κούρσες, με αποτέλεσμα να κατέχουν την 22η θέση μεταξύ 27 σκαφών στη γενική με 87 βαθμούς ποινής.

Στο μεταξύ, ανεβαίνει ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα RSX, το οποίο επίσης διεξάγεται στη Βιλαμούρα. Μετά από τέσσερις κούρσες ο Έλληνας ιστιοπλόος είναι δέκατος μεταξύ 39 σκαφών με 28 βαθμούς ποινής, ενώ στις γυναίκες η Κατερίνα Δίβαρη είναι 19η μεταξύ 22 σκαφών με 48 βαθμούς ποινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ