Δυναμικό ξεκίνημα της Καραχάλιου στην Βιλαμούρα

Δυναμικό ξεκίνημα της Καραχάλιου στην Βιλαμούρα

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Βασιλεία Καραχάλιου τον διεθνή αγώνα της στην Πορτογαλία. Στις δυο πρώτες ιστιοδρομίες η Καραχάλιου πήρε ισάριθμες πρώτες θέσεις

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Βασιλεία Καραχάλιου τον διεθνή αγώνα «2021 ILCA VILAMOURA INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP» στην Πορτογαλία.

Πρόκειται για αγώνα πρόκρισης της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ για το Τόκιο, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Στις δυο πρώτες ιστιοδρομίες η Καραχάλιου πήρε ισάριθμες πρώτες θέσεις και με 2 βαθμούς είναι στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας των 89 σκαφών.

Μάχη για την Ολυμπιακή πρόκριση στα λέϊζερ στάνταρντ

Στον αντίστοιχο αγώνα της κατηγορίας Λέιζερ Στάνταρντ επίσης στη Βιλαμούρα η χώρα μας συμμετέχει με 5 αθλητές και κυνηγά ένα από τα δυο ευρωπαϊκά εισιτήρια που οδηγούν στο Τόκιο.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τερμάτισε 19 και 11 αντίστοιχα και με 30 βαθμούς είναι 25ος στη γενική βαθμολογία των 139 σκαφών. Ως χώρα η Ελλάδα είναι 6η ανάμεσα σε αυτές που διεκδικούν την πρόκριση.

Ο Αντώνης Μπουγιούρης βρίσκεται στην 38η θέση με 41β. (20, 21), ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 48ος με 52β. (17, 35), ο Λουκιανός Ζαμίτ 91ος με 89β. (51, 38) και ο Γεώργιος Παπαδάκος 94ος με 90 βαθμούς (37, 53).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ