Χάλκινος στο Παγκόσμιο ο Πρεβολαράκης, συγκίνησε ο Παπαδάτος

Χάλκινος στο Παγκόσμιο ο Πρεβολαράκης, συγκίνησε ο Παπαδάτος

Ο Πρεβολαράκης έχασε χθες από τον Μνακατσανιάν με 7-5 σε ένα οριακό παιχνίδι, που κάλλιστα θα μπορούσε να κερδίσει, ενώ συγκίνησε η παρουσία του Αλέξανδρου Παπαδάτου, ο οποίος ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Κούχμι με τεχνική υπεροχή.

Στο βάθρο του Παγκόσμιου προολυμπιακού τουρνουά βρέθηκε ο Γιώργος Πρεβολαράκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στα 77κ. της ελληνορωμαϊκής κατέλαβε την 3η θέση και αναμφίβολα με μία γλυκόπικρη γεύση θα αποχωρήσει από τη Βουλγαρία.

Ο Πρεβολαράκης έχασε χθες από τον Μνακατσανιάν με 7-5 σε ένα οριακό παιχνίδι, που κάλλιστα θα μπορούσε να κερδίσει. Ο Βούλγαρος ήταν το φαβορί και αν είχε επικρατήσει ο δρόμος θα ήταν ασφαλώς πιο βατός.

Ο μεγάλος στόχος μπορεί να μην επιτεύχθει, αλλά ο Πρεβολαράκης έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και το μετάλλιο είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η παρουσία του Αλέξανδρου Παπαδάτου, ο οποίος ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Κούχμι (Ουκρανία) με τεχνική υπεροχή. Το γεγονός ότι ο δις Ολυμπιονίκης Κωφών ξεπέρασε το μειονέκτημά του και πάλεψε στα ίσα, είναι κάτι άξιο αναφοράς, ενώ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία έδωσαν συγχαρητήρια για το πάθος, το πείσμα και την αγάπη του για την Πάλη.

Τέλος ο Λαοκράτης Κεσσίδης δεν αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ