Βραβεύτηκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Βραβεύτηκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Το πολύ σημαντικό βραβείο The Webby Awards κέρδισε ο Έλληνας παραολυμπιονίκης του Boccia Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης του Boccia Γρηγόρης Πολυχρονίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που κέρδισαν το πολύ σημαντικό βραβείο The Webby Awards.

Μια Νοοτροπία που κερδίζει, η σειρά podcast της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής σε συνεργασία με την Allianz, η οποία κέρδισε την κατηγορία Καλύτερου Επώνυμου Podcast , στο internet, στα The Webby Awards.

«Είμαι περήφανος που είμαι ένα από τα 20 πρόσωπα που μοιράστηκαν την ιστορία τους σε αυτή τη σειρά podcast! Σας ευχαριστώ όλους για την ψηφοφορία!!!» δήλωσε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Η σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών στο internet ( podcast ) έχει καταφέρει να γίνει πολύ δημοφιλής στην νέα γενιά και παίζουν πάρα πολύ έντονα. Η συγκεκριμένη σειρά έχει μεγάλο χορηγό την Allianz, η οποία είναι και χορηγός της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής αλλά και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που ο Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης, βραβεύτηκε σε αυτή την καμπάνια και επιβραβεύτηκαν οι κόποι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ