Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Γεμάτη με ελληνικές συμμετοχές η πρεμιέρα

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Γεμάτη με ελληνικές συμμετοχές η πρεμιέρα

Εννέα συμμετοχές σε έξι αγωνίσματα περιλαμβάνει η πρώτη μέρα του τουρνουά.

Με εννέα ελληνικές συμμετοχές σε έξι αγωνίσματα, άνοιξε η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων που διεξάγεται στην Ρώμη. Από τις επιδόσεις των αθλητών μας στα πρωινά προκριματικά, ξεχώρισε αυτή της σκυταλοδρομίας στα 4Χ100 ελεύθερο, όπου η ομάδα μας παρά το γεγονός πως όλα τα παιδιά έκαναν ατομικό ρεκόρ, κατέκτησε την 11η θέση με χρόνο 3:26.46. Την ομάδα αποτελούσαν ο Κώστας Αποστολάκος, ο Μάριος-Παναγιώτης Χρυσομάλλης, ο Γιώργος Φύκατας, και ο Κωνσταντίνος Στάμου. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στα 400μ. ελεύθερο ο Αλέξανδρος Κάχρης ήταν 10ος με χρόνο 3:55.02, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης με επίδοση 3:58.57 κατετάγη 18ος.. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κούρσας ΕΔΩ.

Ο Κωνσταντίνος Στάμου κατετάγη 20ος στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24.92, ενώ ο Τάσος Κούγκουλος 22ος με χρόνο 24.94. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κούρσας ΕΔΩ.

Την 22η θέση στα 50μ. πρόσθιο κατέλαβε η Χαρά Αγγελάκη με επίδοση 32.71. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Την 36η θέση κατέλαβε η Άννα-Αυγούστα Βλάχου στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 57.73. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στα 100μ. ύπτιο ο Απόστολος Σίσκος κατέλαβε την 26η θέση με χρόνο 57.60 και ο Αρίων Ζιάμπρας την 28η με επίδοση 57.79. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Μετά το τέλος των πρωινών προκριματικών, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τάσος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, σχολίασε την πρώτη ημέρα: «Το σημερινό ξεκίνημα των παιδιών ήταν «μουδιασμένο» και αυτό οφείλεται κυρίως στην απειρία τους από συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις. Στις σκυτάλες τα πήγαμε πολύ καλά, όμως παρά το γεγονός πως όλα τα παιδιά πέτυχαν ατομικό ρεκόρ, πήραμε την 11η θέση. Πιστεύω πως αύριο θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι και είμαι σίγουρος πως θα διαψεύσουμε τα προγνωστικά, πετυχαίνοντας τον στόχο μας που είναι η συμμετοχή σε ημιτελικούς και τελικούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ