Πυγμαχία: «Θετικός» στον κορονοϊό ο Φιούρι

Πυγμαχία: «Θετικός» στον κορονοϊό ο Φιούρι

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Βρετανού με τον Αμερικανό Ουάϊλντερ

Ο Βρετανός πυγμάχος βαρέων βαρών, Τάϊσον Φιούρι, βρέθηκε «θετικός» στον κορονοϊό και κατά συνέπεια, ο αγώνας του με τον Αμερικανό, Ντεοντέϊ Ουάϊλντερ, που είχε προγραμματισθεί για τις 24 Ιουλίου, αναβλήθηκε.

«Ο αγώνας του Φιούρι εναντίον του Ουάϊλντερ, αναβάλλεται. Ευχόμαστε στον Τάϊσον Φιούρι και στην ομάδα του, ταχεία ανάρρωση», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση στο Twitter του παγκοσμίου συμβουλίου πυγμαχίας (WBC), χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα υπήρξαν αρκετές αναφορές στον Τύπο, για εντοπισμό κρουσμάτων στην ομάδα του Φιούρι, ο οποίος προπονείται στο Λας Βέγκας. Οσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, το «ESPN», εκτιμά ότι είναι η 9η Οκτωβρίου 2021.

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Φιούρι, ο οποίος παραμένει αήττητος (σ.σ. μετρά 30 νίκες και μία ισοπαλία), «διέλυσε» τον Ουάϊλντερ σε έναν αγώνα διάρκειας επτά γύρων και κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, ενώ ο πρώτος αγώνας τους, το 2018 έληξε χωρίς νικητή, που είναι και η μοναδική ισοπαλία του Βρετανού πρωτοπυγμάχου στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ