Φραγκάκη: «Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το όνειρο!»

Φραγκάκη: «Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το όνειρο!»

H Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε για την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου.

Μικρή, έβλεπε τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων και ονειρευόταν την στιγμή που θα μπορούσε κι εκείνη να πάρει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση.

Οι κόποι και οι θυσίες της ανταμείφθηκαν, πριν από περίπου ένα μήνα, όταν η Εθνική μας ομάδα, πήρε την πρόκριση στο Ομαδικό (για πρώτη φορά μετά το 2004), έπειτα από μία εκπληκτική εμφάνιση στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαρκελώνης.

Η Έλενα Φραγκάκη, μέλος της Εθνικής μας ομάδας, ζει πλέον το όνειρό της: «Για μένα η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι και θα είναι ένα όνειρο! Είναι το πιο ψηλό σκαλί στην καριέρα του κάθε αθλητή και δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο περήφανη, που θα καταφέρω σε τόσο μικρή ηλικία, να το ζήσω.

Από μικρή έβλεπα στην τηλεόραση τους Ολυμπιακούς και θαύμαζα τους αθλητές που συμμετείχαν, όμως δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως τώρα θα ήμουν μια από αυτούς. Το όνειρο για εμάς ήταν η πρόκριση και το καταφέραμε. Τώρα ήρθε η ώρα να το χαρούμε, να το απολαύσουμε και πάνω απ όλα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, η κάθε μια ξεχωριστά αλλά και σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ