Το World Table Tennis λανσάρει την πρώτη παγκόσμια εφαρμογή για την επιτραπέζια αντισφαίριση, το WTT APP

Το World Table Tennis λανσάρει την πρώτη παγκόσμια εφαρμογή για την επιτραπέζια αντισφαίριση, το WTT APP

Νέα σημαντική εξέλιξη για τη διάδοση της διεθνούς επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Οι λάτρεις του αθλήματος θα αποκτήσουν την πιο ολοκληρωμένη πρόσβαση στο World Table Tennis (τον φορέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας), με την κυκλοφορία της πρώτης εφαρμογής του WTT για κινητά τηλέφωνα. Η νέα εφαρμογή WTT, η πρώτη παγκοσμίως που διατίθεται για την επιτραπέζια αντισφαίριση, θα επιτρέψει στους φιλάθλους και τους αθλητές σε όλο τον κόσμο να λαμβάνουν στα χέρια τους τα τελευταία νέα σχετικά με τα Παγκόσμια πρωταθλήματα, τη σειρά των επαμειβόμενων τουρνουά ανδρών-γυναικών (WTT Series) και τη σειρά των αντίστοιχων τουρνουά για τους νέους (WTT Youth Series). Επίκαιρα μάλιστα, έγινε η σχετική ανακοίνωση, καθώς σε δύο μέρες αρχίζει, με την προκριματική φάση, το WTT Contender στη Βουδαπέστη, θα είναι το πρώτο της σειράς στην Ευρώπη κι επίσης η πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά το Ολυμπιακό τουρνουά. Στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=-lTtFslp1f0 μπορείτε να δείτε και το σχετικό promo video.

«Η κυκλοφορία της εφαρμογής WTT App αντιπροσωπεύει ένα άλλο σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το World Table Tennis. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για τους θαυμαστές μας να ακολουθούν τα αγαπημένα τους αστέρια, να πληροφορούνται εκδηλώσεις και να παραμένουν σε επαφή με όλα όσα συμβαίνουν στο WTT. Μας επιτρέπει να παρέχουμε έναν ακόμη καινοτόμο τρόπο για να έρθουμε πιο κοντά στους στενούς φίλους του αθλήματος», δήλωσε ο Ματ Πάουντ διευθυντής του WTT.

Η εφαρμογή WTT είναι διαθέσιμη δωρεάν τόσο στις πλατφόρμες Apple όσο και στις πλατφόρμες Android. Η λήψη για Android App Store είναι στο λινκ https://apps.apple.com/us/app/worldtabletennisapp/id1543931750 και για Play Store στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.worldtabletennis.androidapp

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν απευθείας το «World Table Tennis App» για να βρουν την εφαρμογή στην προτιμώμενη πλατφόρμα τους. Ενημέρωση για όλα παρέχει βεβαίως και η ιστοσελίδα worldtabletennis.com.

Ο νέος φορέας της ITTF, που έχει αναλάβει κυρίως την εμπορική προώθηση του αθλήματος, ανέφερε τα κυριότερα σημεία της νέας εφαρμογής κι αυτά περιλαμβάνουν:

Ζωντανά αποτελέσματα από σημείο σε σημείο από όλες τις εκδηλώσεις της σειράς WTT

Ζωντανή ροή (υπό την επιφύλαξη περιορισμών βεβαίως για τα δικαιάματα μετάδοσης)

Καθημερινές βαθμολογίες, κληρώσεις και προγράμματα για τη σειρά WTT και τη σειρά νέων WTT

Τις τελευταίες παγκόσμιες κατατάξεις της ITTF

Βίντεο με high lights αγώνων

Προφίλ παικτών και στατιστικά καριέρας

Προφίλ αγωνιστικών εκδηλώσεων και λίστες συμμετοχών πριν από την έναρξή τους

Οι θαυμαστές θα μπορούν να προτιμούν τους δικούς τους παίκτες για βελτιωμένη προσαρμογή εφαρμογών κι έτσι διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσουν στιγμή από το «ταξίδι» των αγαπημένων τους αθλητών στο WTT.

Το δελτίο Τύπου σημειώνει ακόμα ότι το WTT, που δημιουργήθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για να οδηγήσει το εμπορικό μέλλον του αθλήματος, «κατατάσσεται στο Top 10 των πιο ελκυστικών αθλητικών προφίλ από το 2017, σύμφωνα με το ανεξάρτητο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, Redtorch». Τέλος αναφέρει ότι στην επιστροφή στη διεθνή δράση, αυτό το Σαββατοκύριακο, με το WTT Contender της Βουδαπέστης, οι θαυμαστές θα μπορούν να παρακολουθούν όλες τις ειδήσεις, τα σκορ και να παρακολουθούν ζωντανά αγώνες της διοργάνωσης μέσω της εφαρμογής WTT.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ