Νουρμαγκομέντοφ – «Ο ΜακΓκρέκορ θα είχε πεθάνει από τη λαβή μου»

Νουρμαγκομέντοφ – «Ο ΜακΓκρέκορ θα είχε πεθάνει από τη λαβή μου»

Ο Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, ερωτηθείς για το πόσο επώδυνη ήταν η λαβή που έκανε στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ το 2018, απάντησε πως ο Ιρλανδός θα μπορούσε να πεθάνει.

Η αναμέτρηση του Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ πέναντι στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ το 2018 παραμένει μια από τις πιο πολυσυζητημένες όχι μόνο στην ιστορία του UFC, αλλά και των ποκλεμικών τεχνών εν γένει. Τότε ο «Eagle», που είναι ανίκητος στις λαβές και τη μάχη στο έδαφος, είχε κάνει μια τρομερή στο λαιμό του Ιρλανδού.

Ερωτηθείς για το πόσο επώδυνη ήταν για τον αντίπαλό του αυτή η κίνηση, ο Νταγκεστανός αθλητής απάντησε με βεβαιότητα ότι ο «Notorious» θα πέθαινε εάν δεν επενέβαινε ο έμπειρος διαιτητής Χερμπ Ντιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νουρμαγκομέντοφ:

«Είδατε τι έγινε τότε. Αν αφαιρούσαμε τον Χερμπ Ντιν από το χώρο θα βλέπατε τι θα γινόταν. Ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει από αυτή την λαβή. Πάμε από πίσω να σας δείξω τι μπορεί να πάθει κάποιος με αυτή την λαβή. Κάποιος ο οποίος προπονείται 30 χρόνια σε αυτό, έχει ένα ψυχρό όπλο στα χέρια του. Ο Dean μου τράβηξε τα χέρια. Όλοι καταλαβαίνουμε τι θα γινόταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ