Οι επιδόσεις των Ελλήνων στο International Swimming League

Οι επιδόσεις των Ελλήνων στο International Swimming League

Ο Ανδρέας Βαζαίος, ο Απόστολος Χρήστου και η Άννα Ντουντουνάκη, κατέγραψαν καλές επιδόσεις στο International Swimming League.

Σταθερά πολύ καλοί εμφανίστηκαν για άλλη μία φορά οι τρεις Έλληνες κολυμβητές που μετέχουν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της International Swimming League. Στον 5ο αγώνα της κανονικής περιόδου, που φιλοξενείται στη Νάπολη, ο Ανδρέας Βαζαίος πρώτευσε για άλλη μία φορά στα 200μ. μικτή ατομική, πετυχαίνοντας χρόνο 1:52.30 και χαρίζοντας δέκα βαθμούς στην ομάδα του, DC Trident.

Παράλληλα, ο πρωταθλητής του ΟΦ Νέας Ιωνίας μετείχε και στα 50μ. ύπτιο, όπου πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 23.39 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, αφήνοντας ακριβώς πίσω του (τρίτο) τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ, Απόστολο Χρήστου, ο οποίος τερμάτισε σε 23.41. Ο Χρήστου, που αγωνίζεται για λογαριασμό των LA Current, κατετάγη επίσης πέμπτος στα 200μ. ύπτιο με 1:53.33, ενώ μετείχε και στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική, όπου «έπεσε» πρώτος και κάλυψε τα 100μ. του υπτίου σε 51.24, με την ομάδα του να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της κούρσας.

Από την πλευρά της, η Άννα Ντουντουνάκη πήρε την τρίτη θέση των 100μ. πεταλούδα με 57.13, αλλά φύλαξε το… καλό για τη «σκυταλοδρομία» 4Χ100μ. μικτή ομαδική. Εκεί, αγωνιζόμενη με την «καλή» τετράδα των LA Current, έκανε ένα εντυπωσιακό 100άρι πεταλούδα με ανεπίσημο χρόνο 56.16 (το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ είναι 56.44) και βοήθησε την ομάδα της να πάρει τη δεύτερη θέση. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια «έπεσε» και στα 4Χ100μ. ελεύθερο, όπου έκανε split 56.02 και η ομάδα της (η β΄ τετράδα των Current) έμεινε στην όγδοη και τελευταία θέση.

Στο φινάλε της 1ης ημέρας του μίτινγκ, προηγούνται στην κατάταξη οι Toronto Titans με 284,5 βαθμούς, ενώ για τη δεύτερη θέση μάχονται οι DC Trident του Βαζαίου (234β.) και οι LA Current των Χρήστου και Ντουντουνάκη (232,5β.). Μακριά τέταρτη έχει μείνει η Iron με 161β.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ